Saç ve kaşlarla oynama

Perii7777

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
480
253
303
Antalya
Merhaba.. ben kendimi bildim bileli neredeyse 5-6 yaşlarından beri saçımla oynuyorum makas alır gibi iki parmağımın arasında bir tutam saçı dipten sonuna kadar yukarı kaldırıp oynuyordum bu durumum babaannem vefat ettikten sonra ben 9 yaşlarındayken artmaya başladı. Lise dönemimde kaşımla oynamaya başladım tabi küçüklüğümden beri yaşadığım aile problemlerim baskılarım oldu bu aralarda.
Şuan 27 yaşında 1 çocuk annesi bir bayanım lise dönemimden beri kaş ve saçımla bilinçsizce oynuyorum özellikle gece uykuda engel olamıyorum kendime eşim çok grz gece ben uyurken saçımla oynadığımı görüyormuş.. Özellikle stresliysem sabah saçlarım yolunmuş gibi uyanıyorum yastığımda saçlar oluyor amaç saç çekmek değil sanırım ama uyku halinde ona dönüşüyor. Uyanıkkende kaşımla oynuyorum farkına varmıyorum bi bakıyorum elim kaşımda!!
Benim gibi bir durumda olan var mı? Bu psikolojik bir rahatsızlık mı sizce.. bunun için hiç dr a gitmedim?

Bende de senelerdir saçla oynama var. Ama fark ettiğim kadarıyla bu durum pek çok kadında var. Sana tavsiyem saçlarını özellikle evdeyken tepeden topuz şeklinde topla. Ulaşamadığın için oynamayı da bırakıyorsun bir müddet sonra.

Birde biotin, çinko, folik asit gibi saç tellerini güçlendiren mineral destekleri ile saçlarını yolmaya karşı daha dayanıklı hale getirebilirsin canım. Daha soruların olursa özel mesaj atabilirsin. :*

Saol canım teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…