- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
Canm kuaforler beş dakikada botuyor istediğin renge sac boyasiyla pek tutmuyor arada siyahliklar kaliyor benim sacim acik renkken boyatiyordum 5tl gbi bir ücret aliyodu beş dakika surmuyodu
Boyama
Sarı saç siyah kaş modaydi bi zamanlar
Aynen öyle kuzum
SEVGİLER:))
saç boyasıyla boyarsan pis bir turuncu olur..Öncelikle adminler konum burda kalırsa sevinirim taşıyorsunuz sonra gören olmuyor konuyu
saçım kumral renk daha çok koyu sarıya kaçıyor kaşlarım ise siyah ben bu kaşları ne edemsaç boyası ile boyasam nasıl olur ? Bilen bir hal çare göstersin bana
Kaşın icin diyorm ben:)[/QUOTE]Kasın için lifksk, post: 37113718, member: 447098"]kuaföre gitmem br daha br kere gittim saçımı boyatmaya pişmanım asla
saç boyasıyla boyarsan pis bir turuncu olur..
Kaşın icin diyorm ben:)
ben hiç bu rengi duymadım görmedim, onun için bişey diyemem... bakayım googleden nasıl bişeymişGarnier gümüş sarısıyla boyuyorum, 5-6 dk bekleyip hemen siliyorum ne turunculuk ne bir şey.. çok doğal bir küllü sarı oluyor..
Garnier gümüş sarısıyla boyuyorum, 5-6 dk bekleyip hemen siliyorum ne turunculuk ne bir şey.. çok doğal bir küllü sarı oluyor..
aynen, emin olabilirsin, ince ve seyrekse kaşların pek rahatsız etme turuncu yansımalar ama kalınsa baya ben burdayım der, en iyisi arkadaşları dinle bi kuaföre git, ama kaşların ince ve seyrekse evde de yapabilirsin batmaz gözüne.[/QUOTE]biliyorum cnm da kuaförden illahlah ettim o yzden gitmem diyorum
deneyeym dicem ama brde olmazsa
hadi ya :/
ben hiç bu rengi duymadım görmedim, onun için bişey diyemem... bakayım googleden nasıl bişeymiş
ben de deneye deneye yıllardır en sonunda bunu buldum, nefret ediyorum turuncu yansımalardan, saç rengim küllü sarı, en son bu boyayla tam istediğim gibi oldu..ben hiç bu rengi duymadım görmedim, onun için bişey diyemem... bakayım googleden nasıl bişeymiş
öyle abes durmuyor aslında, ama belki 1-2 ton kırabilirsiniz rengini..saçım ve kaşım böle işte kızlar
öyle yapacağım sanırım saçımı boyarken boyarım onu da :)öyle abes durmuyor aslında, ama belki 1-2 ton kırabilirsiniz rengini..
boyayı çok tutma aman diyim, maksimum 5-6 dk unutma :)öyle yapacağım sanırım saçımı boyarken boyarım onu da :)
tamam canım saol :)boyayı çok tutma aman diyim, maksimum 5-6 dk unutma :)
googleye "Garnier gümüş sarısı" yazınca ikinci sırada en başta şikayet var sitesi için bir kadın resim koymuş bi ona baksana, ben de şimdi diplerime bunu uygulasam diye düşünüyordum resmi görünce tırstım geri..ben de deneye deneye yıllardır en sonunda bunu buldum, nefret ediyorum turuncu yansımalardan, saç rengim küllü sarı, en son bu boyayla tam istediğim gibi oldu..