Saç ve kaş uyumu

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.328
43.869
Öncelikle adminler konum burda kalırsa sevinirim taşıyorsunuz sonra gören olmuyor konuyu

saçım kumral renk daha çok koyu sarıya kaçıyor kaşlarım ise siyah ben bu kaşları ne edem saç boyası ile boyasam nasıl olur ? Bilen bir hal çare göstersin bana

Canm kuaforler beş dakikada botuyor istediğin renge sac boyasiyla pek tutmuyor arada siyahliklar kaliyor benim sacim acik renkken boyatiyordum 5tl gbi bir ücret aliyodu beş dakika surmuyodu

Kasın için lifksk, post: 37113718, member: 447098"]kuaföre gitmem br daha br kere gittim saçımı boyatmaya pişmanım asla

[/QUOTE]
Kaşın icin diyorm ben:)

saç boyasıyla boyarsan pis bir turuncu olur..

Garnier gümüş sarısıyla boyuyorum, 5-6 dk bekleyip hemen siliyorum ne turunculuk ne bir şey.. çok doğal bir küllü sarı oluyor..

Kaşın icin diyorm ben:)

biliyorum cnm da kuaförden illahlah ettim o yzden gitmem diyorum

hadi ya :/[/QUOTE]
aynen, emin olabilirsin, ince ve seyrekse kaşların pek rahatsız etme turuncu yansımalar ama kalınsa baya ben burdayım der, en iyisi arkadaşları dinle bi kuaföre git, ama kaşların ince ve seyrekse evde de yapabilirsin batmaz gözüne.

Garnier gümüş sarısıyla boyuyorum, 5-6 dk bekleyip hemen siliyorum ne turunculuk ne bir şey.. çok doğal bir küllü sarı oluyor..

biliyorum cnm da kuaförden illahlah ettim o yzden gitmem diyorum

deneyeym dicem ama brde olmazsa

hadi ya :/
aynen, emin olabilirsin, ince ve seyrekse kaşların pek rahatsız etme turuncu yansımalar ama kalınsa baya ben burdayım der, en iyisi arkadaşları dinle bi kuaföre git, ama kaşların ince ve seyrekse evde de yapabilirsin batmaz gözüne.[/QUOTE]

kalın kaşlarım rsim ataym en iyisi

ben hiç bu rengi duymadım görmedim, onun için bişey diyemem... bakayım googleden nasıl bişeymiş

ilk defa duydum bu rengi

saçım ve kaşım böle işte kızlar

Eklentiler

• 942674_364739503688835_1413687964672360403_n.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 318
ben de deneye deneye yıllardır en sonunda bunu buldum, nefret ediyorum turuncu yansımalardan, saç rengim küllü sarı, en son bu boyayla tam istediğim gibi oldu..
googleye "Garnier gümüş sarısı" yazınca ikinci sırada en başta şikayet var sitesi için bir kadın resim koymuş bi ona baksana, ben de şimdi diplerime bunu uygulasam diye düşünüyordum resmi görünce tırstım geri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…