Gelinlik Modelleri saç ve gelinlik modeli düşünüyorum nasıl ?

kankaa katılıyorum sana azıcık göğüs dekoltesi fazla gibimmm

model güsel farklı..dekolte giyiyorsanız..normal karşılanır yakışır.. ama rengini kumaşını dekoltesini vs vs değiştirmeye kalktığınızda model tamamen değişir ..
ve en önemlisi benzer bi modelin dikilmişini bulup denemeniz...

bu resmi bi gelinlikçiye götürürsünüz..bunu istiyorum dersiniz..yapar biter ama resimle alakası olmaz..çünkü asla dantelini kumaşını birebir uyduramaz

ben çok gelinlikçi gezdim aylarca...yaptıranlarda da gördüm..resimle verilen modeli birebir yapan da hiç görmedim

model güsel olabilir ama onu gösteren danteli ve kumaşıdır.. üşenmeyin biçok yer gezin ..ucuz dikenlere de bakın pahalı dikenlere de bakın..farkı göüreceksiniz siz de

çok güzel bi model ama önükare olsa daha güzel durur bence. biraz eskiye kaçıyo bu çatal ya.

canım bence gelinlik çok harika çok güzel bir seçim yapmışsın. rengide bence çok hoş. klasik bembeyaz tül bir gelinlik seçmemen seni çok farlı kılacak bence. bazı gelinlikler öyle açık renkte oluyor ki. insanın gözünü rahatsız ediyor. benim fikrim oldugu gibi bu renkte olsun. gelinliğin özelliği orada zaten. ben bayıldım çok güzel bi gelin olacaksın. saç modeli de harika...

gelinlik rengi krem etekteki parça beyaz bence hoş durmamış alttaki o beyazlığı beğenmedim değişirse güzel olur sac güzel sade sık romantik duruyor bence

farklı bı model alısılmıs degıl ama ben tamamı beyaz sevıyorum gelınlıkde ama buda cok hos sac modelı de super

sac cok hosuma gitti ama gelinlik icin ayni seyi soyliyemiycem,cok daginik bi havasi var,,a.s.

gelinlikte kararsızımm zatenn canlarım ama sacım kesın ole olcakkkkk

gelinlik çok hoş bence. rengi krem değil beyaz olursa daha hoş olur. saç da çok güzel.
ben dekolte giymeyi severim. aşırı olmamak koşuluyla.

model cok guzel ama biraz gogus hissesi cok acik,onu da diktirince ayarliycaksin herhalde ama baska bir sorun yok super mutluluklar

henuz karar vermedım gelınlık konusunda baska fıkırlerım varr ama sacım oyle olacak

Sac modeli cok güzel ayrica gösterisli.
Gelinlik ise siradan geldi bana
Yinede zevk meselesi bu canim
Allah tamanina erdirsin kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…