• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri saç ve gelinlik modeli düşünüyorum nasıl ?

Frigo

我爱你的丈夫
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
7.774
0
156
38
İstanbul
fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Eklentiler

• $gelinlik3.jpg
    $gelinlik3.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 1.022
biraz fazla krem rengi gibi,... daha beyaz birsey sec bence. model gzel, ama üstü cok acik bana göre :) sac modeli güzel, evlenirsem bende acik yaptircam :)

biraz fazla krem rengi gibi,... daha beyaz birsey sec bence. model gzel, ama üstü cok acik bana göre :) sac modeli güzel, evlenirsem bende acik yaptircam :)

cnm ben modelini cok begendım zaten renklerı ayarlarım dıktırıcegım ıcın üstün kaydirigubbakcemile2 falann benımdee sacım kesınlıkle acık olcakk cunku topuz cok buyuk gosterıo benı yakısmıyoo bana

bende yenı katıldım aranıza ve hazıranda evlenıcem kısmetse.secımın supr fakat renk koyu bıraz sac modelınde tam benım ıstedıgım gıbı arkadasım.

attachment.php

cnm şahsi düşüncem bana pek gelinlik havası vermedi kabarık bir elbiseymiş gibi gözüktü gözüme belki çok krem olduğundan dolayı olabilir :1hug:
Saç modeli çok hoş ama sade ve güzel a.s.

ben modele bayıldım renk biraz açılabilir ama saçla beraber ikisi çok şirin.

Rengı bır ton acıldıgında cok hos olur model guzel..
Yalnız su bır gercek.. bunu gıyecek olan gelının gercekten ınce bır fızıge sahıp olması lazım..
Bıraz balık etlı olursa modelın olayı bıter bence.. cunku cok oturtmalı ve dekoltesı var..

sac modeli güzelmiş ama gelinlik hosuma gitmedi acıkcası a.s.

bence bundan çok daha güzel modeller var canım biraz araştır sonra pişman olma sana dekolte seviyosun galiba bi fikir olsun diye modeller göndermeye çalışıcam

Eklentiler

• $197-pronovias.jpg
    $197-pronovias.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $145-sanpatrick.jpg
    $145-sanpatrick.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 58
aslında rengı bana da koyu geldıı renk olarak deılde model olarak dusunuyorumm sacım kesınlıkle acık olmalıı...betuly cnm bu aradaa ben zayıfım yakısır ozaman :):):):) beyyine kabarık gozune carpan model olursa beklerımm cnmm

/attachment.php?attachmentid=13530&d=1239795017[/IMG]

bence çok güzel..Farklı bir havası var çünkü ben birbirine benzeyen gelinlikleri pek begenmiyorum..Saçlara gelince gerçektn gelinlik ile uyum içinde..mutluluklar

/attachment.php?attachmentid=13530&d=1239795017[/IMG]

bence çok güzel..Farklı bir havası var çünkü ben birbirine benzeyen gelinlikleri pek begenmiyorum..Saçlara gelince gerçektn gelinlik ile uyum içinde..mutluluklar

saolasın cnmm

Back