• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmanın en ucuz ve hızlı yöntemi

sseyyma

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
121
1
316
Saç uzatmak için en güzel yöntem çamterebentindir şampuanınızın içine bir kaç damla boşaltıyorsunuz ve çalkalayıp kullanıyorsunuz.Kokusu biraz yogundur hem gürleştirmesine yardımcı olur hem de uzatmasına benim saçlarım omuz hizamdaydı çamterebentin kullanmaya başladıktan 3 ay sonra yaklaşık belime kadar uzadı çok memnunum hala kullanmaya devam ediyorum gerek yok başka yağları birbirine karıştırıp saçınıza sürmeye..

Saç uzatmak için en güzel yöntem çamterebentindir şampuanınızın içine bir kaç damla boşaltıyorsunuz ve çalkalayıp kullanıyorsunuz.Kokusu biraz yogundur hem gürleştirmesine yardımcı olur hem de uzatmasına benim saçlarım omuz hizamdaydı çamterebentin kullanmaya başladıktan 3 ay sonra yaklaşık belime kadar uzadı çok memnunum hala kullanmaya devam ediyorum gerek yok başka yağları birbirine karıştırıp saçınıza sürmeye..

çam terebeni bende bebe şampuanımın içine döküp kullanıyorum 1 ay oluyor..2 cm uzadı.hergün yıkıyorum bununla hatta bazı günler 2 kez yıkıyorum.çam yağının mı faydası oldu yoksa hergün yıkamanınmı bilmiyorum ama uzadı.yıkarken saç diplarine masaj yapıyorum 10 dk kadar buda etkili sanırım.çam yağını sürekli kullanmayın bu defa saç döker diyorlar ama dinleyen kim..bir tel bile dökülme olmuyor..daha önceden ellerime gelirdi özekllikle zeytin yağı ile bakım yaparken çok dökülürdü şimdi saçlarım daha yoğun ve çok görünüyor..kokusuna ise bayılıyoruuuum devamlı kullanıcam..

yalnız şunu belirteyim yorumlarda çam terebentin yağı şampuanı sulandırıyor diyolardı su gibi oluyormuş.benim şampuanımı hiç öyle yapmadı aksine bayağı katı oldu..

sizce çam terebentli şampuana çam terebentin yağı katmalımıyım ağır mı olur?

nasıl kullanıyorsun kac dk masaj yapıyosun

Back