Arkadaşlar soğuk su saç diplerinde şok etkisi yarattığı için kan dolaşımını hızlandırıyor diye duymuştum bu da saç köklerinin besin almasına yardımcı oluyor.
Şampuanıma eşit miktarlarda sevdiğim yağlarımdan katıyorum. Banyodan sonra Argan Yağımla saç diplerime bir güzel masaj yapıyorum.
Haftada bir zeytinyağı ve yumurta sarısı karışımımı banyodan bir saat önce uyguluyorum.
Sinameki kürü saçlarımı aşırı derecede döktüğü için artık yapmıyorum.
Şimdi de Amla Yağı aldım ondan süreceğim bakalım işe yarayacak mı:))
kızlar var olan saçlarınızı da kırmamak adına kuru taramayın lütfen :)
saç dipten uzasa da uçtan kısalıyor
Ya ben argan yağının krem gibi olanını arıyorum banyodan sonra sürmek için böyle yağlı hissi bırakmayan yurtdışında baya bol da türkiyede bulunmuyor nerden bulurum acaba
Ben argan yağını internetten sipariş ediyorum ama kuaförlerde de bulabilirsin. Maalesef argan yağının krem türü hakkında hiçbir fikrim yok
Kızlar dikkat!
Saç diplerimde kan dolaşımı hızlansın diye soğuk suyla yıkadım , nemini iyice alsın diye kurulmadım hem de kurutma makinesi saç uçlarımı kırıyo diye ve... şifayı kaptım sinüzit olmuşum kızlar :2: Aman dikkat
benim saç kurutma makinemin 3 ayrı ısı ayarı var
önce 15 dk falan havlu sarılı bekliyorum daha sonra en sıcaktan soğuğa doğru çok yakına tutmadan kurutuyorum saçlarımı.
eğer makineyle kurutmak istemiyorsan havluyla suyunu aldırdıktan sonra tülbentle sar daha sonra tülbentin üstünden tut makineyi. doğrudan ısıya maruz kalmaz o zaman.
aman dikkat et havalar serinledi allah korusun daha çok hastalanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?