- 13 Eylül 2020
- 10
- -5
-
- Konu Sahibi lolipopcandy7778
Bir zamanlar boncuk kaynak yaptırmıştım. Birkaç gün zor dayandım. Bence kaynak yerine uzatmaya calısmak maddi yönden de daha mantıklı. Bakım yağları var karışım şeklinde baya işe yarıyorMerhaba kızlarr , iyi akşamlar ben konuya direk giriş yapıyorum
> Benim saçlarımın şuan 50 cm küsüratlı bir boyu var omuzlarımdan biraz daha aşağıda fakat ince telli dolayısıyla çokta dolgun durmuyor ama bunada şükür tabiki :) ve bende belimde istiyorum saçlarımı ve dolgun durmasını istiyorum renk olarak siyah boyatmayı düşünüyorum Allah izin verirse :) ve kafama takılan ve size danışmak istediğim soru şuSaçlarımın ucunda kırıklar bolca var düzleştirici vb. den kaynaklı sizce direk küt kestirip hem ombrelerden kurtulup tamamen , yıpranmamış kendi saç rengimi siyaha boyatıp mikro kaynakmı taktırmalıyım yoksa uzatmalımıyım çok kararsız kaldım
Ben kaynak yaptırmadım ama saçlarımı siyaha boyayıp çıtçıt kullandım yaklaşık 3-4 yıl kadar. Benimkiler çok doğal duruyodu bide siyah olunca belli de olmuyodu tabi. Çalışıyodum hiç kimse anlamıyodu çıtçıt olduğunu kendi saçım sanıyolardı.saçıma herhangi bir zararı olmadı. Daha sonra uzattım saçlarımı elseve yağlarından kremlerinden kullandım boyamadım kestirmedim maşa düzleştirici kullanmadım 2 yılda uzadıMerhaba kızlarr , iyi akşamlar ben konuya direk giriş yapıyorum
> Benim saçlarımın şuan 50 cm küsüratlı bir boyu var omuzlarımdan biraz daha aşağıda fakat ince telli dolayısıyla çokta dolgun durmuyor ama bunada şükür tabiki :) ve bende belimde istiyorum saçlarımı ve dolgun durmasını istiyorum renk olarak siyah boyatmayı düşünüyorum Allah izin verirse :) ve kafama takılan ve size danışmak istediğim soru şuSaçlarımın ucunda kırıklar bolca var düzleştirici vb. den kaynaklı sizce direk küt kestirip hem ombrelerden kurtulup tamamen , yıpranmamış kendi saç rengimi siyaha boyatıp mikro kaynakmı taktırmalıyım yoksa uzatmalımıyım çok kararsız kaldım
Neler yapıyorsunuz uzatmak içinSaçlarınıza bakım yapmanızı tavsiye ederim bütçe varsa saç uzamasına yardımcı ürünler al derim saç işi sabır gerçekten uzaması tabiki uzun sürüyor bel de uzun saç istiyorsan net 2 yıl hiç kestirmeden benim 1 yılım kaldıama ben 39 cm ile başlamıştım saç uzatmaya en son 57cm di sizin 50 cm 1.5 yılda istediğiniz boyuta gelir gibi ama pres işini ısı işlemlerini bir miktar bırakmalısınız
mikro kaynak ta güzel ama kısa saçlarda çok belli olur ve bu yönde üzülebilirsiniz ..
çok iyi yapan yerler var iyi araştırın derim....
Çok kürler denedim sürekli değiştiririmNeler yapıyorsunuz uzatmak için
Sarıdan siyaha cok radikal bir karar kurtulamazsın hem de siyahtan uzatmak istiyorsan biotin takviyesi kullanabilirsinMerhaba kızlarr , iyi akşamlar ben konuya direk giriş yapıyorum
Hindistan ceviz yağı kullanıyorum bendr ama çabuk yağlandırıyor saçımı. Kantaron da sertleştirip çok döküyormuş diye duydum doğru mu?Çok kürler denedim sürekli değiştiririm
Maya maskesi yapmıştım cidden güzel kantaron yağı sürdüm hâlâ sürüyorum hindistan cevizi yağı sürüyorum sürekli
Kantoron yağı nda ben hiç rastlamadım tabiii saç tan saça farklılık gösterir. Hindistan cevizi yağını saçınızın kuru olan yerlere sürebilirsiniz zaten dip kısım lara yağı surmeyin gözenekleri tıkarHindistan ceviz yağı kullanıyorum bendr ama çabuk yağlandırıyor saçımı. Kantaron da sertleştirip çok döküyormuş diye duydum doğru mu?
Ama diplere sürmezsek uzaması için etkili olmaz kiKantoron yağı nda ben hiç rastlamadım tabiii saç tan saça farklılık gösterir. Hindistan cevizi yağını saçınızın kuru olan yerlere sürebilirsiniz zaten dip kısım lara yağı surmeyin gözenekleri tıkar
Ama saç diplerime sürmezsemde pek bir etkisi olmaz ki uzatmak içinKantoron yağı nda ben hiç rastlamadım tabiii saç tan saça farklılık gösterir. Hindistan cevizi yağını saçınızın kuru olan yerlere sürebilirsiniz zaten dip kısım lara yağı surmeyin gözenekleri tıkar
Siyahtan dönmek çok zor. Onun yerine 5 numaraya yani koyu kahveye boyayın
Vallahi bu süreç çok değişik sürersen tıkar sürmezsen yararı olmaz gibi ama ben kuru yerlere sürüyorum artik önceden dip kısma da sürerdim ama dip e de uca da sürsem uzama hızı ayniAma saç diplerime sürmezsemde pek bir etkisi olmaz ki uzatmak için