Entele bi sampuan degil bi ot turu tohum gibi :)Evet benim de kullandığım şampuan entele dir..Müthiş bir şley
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Entele bi sampuan degil bi ot turu tohum gibi :)Evet benim de kullandığım şampuan entele dir..Müthiş bir şley
Entele bi sampuan degil bi ot turu tohum gibi :)
Şampuanının içine bir kapak çamterebentin koy.
Saçları kuruttuğu için nemlendiren bi saç kremi uygula.
Kuruyan saç çabuk kırılır bu yüzden geç uzar. Arkadaşlarımdan saçları çok geç uzayanlar böyle yaptı.
Gerçekten belirgin bi uzama oldu.
Canim entele otunu nasil kullaniyosunuz ve gercekten faydasi oldi mu
Ben istanbulda bi ara baya entele aradim bulamadim ama sonra dusundum ben bu otu kullandim bitirdim ee saclarim uzamamis niye bidaha ariyorum dedim biraktim aramayi :)
Ama sonunda dogruyu buldum yani ise yaradigini gozlemledim :) organix cocoa butter hizli uzama sampuani kullaniyorum ayrica zaten iyi beslenmiyorum ama saclara tirnaklara cilde iyi gelen solgar omnium kullaniyorum doktor tavsiyesi uzerine( 2 haftada yuzumde sadece 1-2 minik sivilce birakti ve saclarimi uzaticagina eminim bu yuzden) birde kuru sac kirilir ve uzamaz bu yuzden artik bakim yapmaktan sikildim ve kotu kokularindan uygulamalarinin zor olmalarindan da sikildim o yuzden supergro beyaz sac bakim icin olanimi kolayca uyguluyorum cunku jole kivaminda hemen uyguluyorum ve hemen cikiyor nette yazildigi gibi asla sacta kalmiyor. Cok cok cok memnunum. Yani sac bakimimi en basit hale indirdim ve en etkilileri benim icim bunlar oldu. Umarim konu sahibine de yardimci olur :)Anladim bebegim sagol :)
Tatlım enteleyi tam olarak ne yapıyorsun?Benimde saçlarım yıllardır zayıf çok döküldü uzuyo ama acayip kırıldığı için koparak kısalıyor50: 4 gündür biotine başladım dışardanda bişeyler sürmek istiyorum.
Ama sonunda dogruyu buldum yani ise yaradigini gozlemledim :) organix cocoa butter hizli uzama sampuani kullaniyorum ayrica zaten iyi beslenmiyorum ama saclara tirnaklara cilde iyi gelen solgar omnium kullaniyorum doktor tavsiyesi uzerine( 2 haftada yuzumde sadece 1-2 minik sivilce birakti ve saclarimi uzaticagina eminim bu yuzden) birde kuru sac kirilir ve uzamaz bu yuzden artik bakim yapmaktan sikildim ve kotu kokularindan uygulamalarinin zor olmalarindan da sikildim o yuzden supergro beyaz sac bakim icin olanimi kolayca uyguluyorum cunku jole kivaminda hemen uyguluyorum ve hemen cikiyor nette yazildigi gibi asla sacta kalmiyor. Cok cok cok memnunum. Yani sac bakimimi en basit hale indirdim ve en etkilileri benim icim bunlar oldu. Umarim konu sahibine de yardimci olur :)
selam, supergro ben de denemiştim bi ara ama pek sonuç alamadım.
organix şampuanı merak ettim. adı hizli uzama şampuanı diye mi geçiyor? etkili mi acaba, bir de asıl sorum nerede satılıyor?