Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatmak ve yumuşatmak

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
1 çay bardağı kadar Zeytinyağı
Çorba kaşığı kadar Badem Yağı
2 adet Yumurta Sarısı
Yarım Limon

Hepsini bir kasede karıştırıp saçlarınıza sürmeniz ve 1 saat bekletmeniz gerekmektedir. 2 Haftada 1 yapmanız yeterli olacaktır...

+Denenmiş ve sonuç alınmıştır

Son düzenleme:
ya ben bunu denemiştim ama saçlarımın diplere süremedim o yumurtalar kaskatı kesildi saçlarımda ya
ama limon koymamıştım..o sıvılaştırıp şampuanımsı mı yapar ki ?
ayy yoğun bir kıvam oldu olmadı ben de yaa..bir daha deneyim bari

kirli saça mı temiz saça mı yapsak acaba ?

bende bu maskeyi yapiyorum hep. ve gercektende dogru hem yumusatiyor hemde uzatiyorr.. Limonda saca parlaklik veriyorr. Ben icine balda katiyordum evde oldukca ama mutlaka deneyin bence :80:

ikisi de olur canım ama temiz saç olursa daha iyi olur diyorlar..
ama ben hep üşenirim,önce yıka bakım yap sonra bir daha yıka

denenmiş bir formülde ben size vereyim arkadaşalr ilk başta etkisini göstermedi ama 3 hafta sonra saçlarım ipek gibi yumuşaçık ve birde gürleşme var harika ya süper bişi tarif saçınıza yetecek kadar siz ayarlayın artık 1 yemek kaşğı jajoba yağı 1yemek kaşığda badem yağı 2sini karıştırp saçınıza uygulama masaj yaparak diplerden uçlara kadar yediryorsunuz.

jojoba yağı ,evet saça çok yararlı ..

bende zeytin yağı bakımı ve yumurta sarısı bakımının etkisini gördüm ciddi anlamda faydalı.

1 çay bardağı koca bi saça bence fazla değil ki kendi saçlarım yine uzundur ve ben 1 çay bardağı kadarıyla koyuyorum..

Yumurtaya gelince kötü bi koku olmadı şahsen..

Çam terebentin yağını deneyebilirsiniz.Saçları hem uzatıyor hemde krem kullnmanıza gerek kalmıyor yumuşaklığını yıkarken hissediyorsunuz zaten.Ben kullanıyorum memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…