- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.541
cnm bu sarımsak maskesinin tarifini yazabilir misin?)
cnmmm smdi gördümm. 5,6 diş sarımsağı iyice ezioyosun cam bi kaba koyup içine bi çay bardağı kadar saf z. yağı koyup 1 hafta bekletip saç diplerine iyica masaj yaparak yedirıosn sadece yağı kullanıosn kalan sarımsakların içine braz yağ koyup bi snraki yapısında kullanabilirsn ama snra yenisini yapıp yne 1 hafta bekletiosn yani haftada 1 kez yapıosn bu maskeyi ve saçında en az 3 saat bekletiosun aşırı kötü kokuyo ama napalım :))))
canım benimde saçlarım röfleli ve seni anlayabiliyorum:çok üzgünüm:
ben iki günde bir yapıyorum tarifi bir tane turbu kabuguyla rendeliyorum onu 4 bardak suda kaynatıyorum yarım saat fln snra süzüyorum suyun ılınmasını bekliyorum ve içine yumurta sarısı kırıyorum.saclarımı lavobaya eğiyorum ve herkerını ıslatıyorum banyodan cıkmıs gbi.fazla suyunu sıkıyorum kafama poset gecırıyorum tülbent bağlıyorum snra bekletiyorum 2 saat bazen daha fazla sanra yıkıyorum bu kdr :jeyyar:
ilk yıkadığımda saclarımı kremleyemeye gerek duymadım bile o kdr yumusaktı saçlarım:teytey: bu tarifi herzman uygulamayı düşünüyorum hem ucuz hem pratik hemde bulunmuycak malzeme yok içinde
Lokumlarım bu turp ne mükemel bir bitkidir ki saçı uzatıyor veeeee yumuşatıyor.bende burda okumustum denedim saçlarım çok güzel yumuşacık oldu ciddi söylüyorum .birde ek bilgi vereyim turp suyu cilt renginide açıyor benden söylemesi karamelli lokumlar
ben 2-3 günde bir uygulamayi düsünüyorum su an üsenme gibi bi durumum yokaynen ya, yapalim bunu, motive olalim)
aslında önceki sayfalarda 2 güne bi yaptığını söyleyen arkadaşlar vardı ama bana haftada 2 gün yetti, bir de zaten gayet zahmetli bi iş, hava çok soğuk, sacım da sertleşiyor, bana haftada 2 kez bile angarya gibi gelio, ama elim mahkum, saçım azcik insan saçina benzese bırakıcam öyle kalçama kadar uzatim diye bi derdim yok, istersen bi 3-4 kez yap,baktin üşenmiyosun, saçına da iyi gelirse, 2 güne bi yaparsin)
hanımlarrrrrrbende bu akşam denedimmmmm...birincisi koku falan yok zaten şampuan bol kokulu olduğu için warsa bile bastırıyor olmalı....
ikincisi müthişşşşş bir yumuşaklık esneklik weriyor daha ilk uygulamam altını çizerim...we hiç sAÇ kremi kullanmadım....
üçüncüsü saçımın boyunu ölçtüm 64 cm inşşşşşşşş fark eder :) hadi baaalım hayırlısı :)
kızlar bu turplu su karışımı dökülmeyi de engelliyor mu?
Bu arada sayfaları dolaştım ama kürüm tam olarak nasıl uygulandığını bulamadım.Hemen çıkmam gerekiyor o yüzden sayfaların tamamına bakamadım.Mazur görün bu yüzden.Acaba kür tam olarak nasıl uygulanıyor biri anlatabilir mi? Turpun (siyah) kabukları soyuluyor mu? Ne kadar süre kaynatıyoruz? Kaynayınca ocaktan hemen alıyor muyuz ? ....
merhaba trakyanin neresindensin ??? Bir tane siyah yada kirmizi turpu yika kabugunu soymadan rendele.tencereye koy ve üc bardak su ilave et. Yarim saat kaynat ve ilimasini bekle (istersen suyun icindeki turpu ilidiktan sonra süz) su ilidikgan sonra bir yumurta sarisi ekleyin. Karisimi sac diplerinden masaj yaparak saciniza sürün. Sonra poset gecirin ve havlu ile basinizi sarin. Bir ila iki saat arasi bekletn ve yikayin. Kolay gelsin
Merhaba canım, Kırklareli'ndenim. Sende mi trakyalısın yoksa?Çok teşekkür ediyorum cevabın için şimdi hemen gidip yapacağım inşallah bende de aynı etkiyi gösterir.
Canlarım benim kirpiklerim de çok kısa ve cansız, bir formül bilen duyan var mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?