- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.481
çok güzel ve çok bakımlı duruyor inş. benim de öyle olur ben de dün başladım bakalım bi değişme olursa yazcam ve fot paylaşaçam mutlaka
Yaklaşık 5 günde bir yaptım ve yumurta koymadım, sadece siyah turp suyu :)
Merhaba herkese :) Bir süredir yapıyorum bu formülü çünkü saçlarım inanılmaz bakımsız, düzensiz kesimli ve uçlar çok kırık, dolayısıyla asıl amacım saçımın bir an önce uzaması ve kestirip kırıklarımdan kurtulabilmem :)
Biraz uzadı kısa bi sürede, işte resim:
Eki Görüntüle 324580
merhaba benimde saçlarım röfleli çok yıprandı röfleden dolayı uzamıyor sanki bende turp tarifini uygulamak istiyorum ama illaki siyah turpmu olması gerekiyor kırmızı turp olsa olurmu şimdiden teşekkürler....
Ben de forumda okudum başlamadan önce, diğer sayfalarda hep siyah turp kırmızıdan daha iyi diyorlar ama siyah bulamazsanız kırmızıyla da yapabilirsiniz yazmışlar hep :)
Cnm cok iyi ya ,bu kadar kisa surede cok iyi uzamis..sakin birakma..ayrintili anlatabilir misin ne siklikla yaptin ,ek birsey kattin mi? Ne kadar beklettin?
merhaba benimde saçlarım röfleli çok yıprandı röfleden dolayı uzamıyor sanki bende turp tarifini uygulamak istiyorum ama illaki siyah turpmu olması gerekiyor kırmızı turp olsa olurmu şimdiden teşekkürler....
cnm ben burda yazanların yaklaşık 100 sayfasını okuyabildim. genelde etki şekli siyah-kırmızı-beyazmış. en etkili siyah diyorlar yumurta koyanda var koymayan da. ekstra içine zeytin yağı badem yağı koyan da var koymayan da hatta turplu su kalıyormuş yumurta koymuyorlamış durulama suyuna koyup yıkıyorlarmış bir kız vardı bir senede saçları çok güzel uzamış çok şaşırdım inş. bizim de öyle olur. sinemaki kürü herkeste aynı etkiyi vermiyormuş ama turplu su uzatmasa bile güçlendiriyor ve canlandırıyormuş
teşekkürler canım evde şimdilik kırmızı turp var onu denemekle başlıyayım en kısa zamanda siyah turp bulmaya çalışacağım umarım faydasını görürüz.....
cnm bak turpu yıka kabuklarıyla rendele kaynadıktan sonra yarım saat daha kaynat. ben de dün kırmızıyla başladım. banyo yapmadan önce ve sonra fotoğrafını çek aradaki farkı hacimi fark edeceksin dün ben öyle yaptım :)
Merhaba arkadaşlar; hepimizin saçalarımıza duyduğu vazgeçilmez ilgi anlaşılan hepimizi turplu su konusunda birleştirmiş:) ben de bugün ikinci kez yaptım karışımı. yani ilk hafta içindeyim. bir ay kadar yapıp gözlemleyeceğim yararını görürsem devam edeceğim. saçlarım neredeyse kulan hizamda. ayda iki cm normal uzuyor turpun etkisini ölçeceğim. işe yarayacağını umuyorum. pozitif düşünmek lazım di mi:) gelişme olursa paylaşacak olanlardanım :) güzel kalın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?