Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Yöntemler

haticekvx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
14
7
27
Merhabalaaaar Buralarda yeniyim uzun süredir kayıt olmak istiyordum ama saçımla uğraşmaktan gelemedim. Saçım için şuan dax supergro kullanıyorum. Eğer kullanıp sonuç alan varsa lütfen buraya yazsın. 5 ay gibi bir sürem var. Ayrıca 2 ay önce kestirdim. Sınameki kullandım soğan suyu kullandım uzama görüyorum lakin saçımı aşırı şekilde döktü ve toparlayamadım ve kokusundan cesaret edemedim. Sizin de kullandığınız ürünler varsa yardımcı olur musunuz? Öpüyorum ❤

Dökülme için zencefil basit olan etkili yöntem daha zahmetli olanıysa sığır iliği kürü. Taze zencefili alıp özellikle dökülmeden dolayı seyrelen kısımlara sürtüyoruz ( tabi kabuğunu soyup ucunuda bıçakla çizikleyerek ) sonra o parçayı suda kaynatıp duştan sonra saçına dök durulama gerekmez, kokusu limonlu oluyor zaten mis gibi , Sürtem işini ilk bebek saçlar belirene kadar her gün sonra gün aşırı sonra haftada 2 yapabilirsin, suyuda her banyoda kullan. Bakım olarakta haftada bir gün ilik kürü ekleyebilirsin hatta ben hafta içi dax ile hafta sonu vitamin ampulleriyle uyguladım epey gürleştirdi.

Ben bazı yağları karıştırdım. Argan yağı, tatlı badem yağı, zeytinyağı ve saç bakım yağı olarak. Dax supergroyu sürerken bu karışımıda kullanıyorum. Ilıkte kullandım evet ama sactan çıkarmak benim için ölüm oldu diyebilirim. Soğan suyu hakkında bilginiz var mı

evet canim ben kullandim yeniden baslicam ben durulama suyu olarak kullandim saclar kuruduktan sonra koku falan kalmiyordu bende

X