Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak için yeni bişey buldum kızlarr :)

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
Kızlarr ben saçıma sinameki yapanladanım:) bugün abime gelirken badem yağı almasını söyledim. tel açtı dediki saç uzaması için bi yağ var aktarcı çok etkili olduğunu söylemiş abimde saçımı uzatmaya çalıştığımı bldği için sordu bana al dedim .Tamamen bitkisel yağlar var 25 çeşit yağdan oluşuyo.Badem yağ,Hind yağ,çörekotu yağı,fındık yağı,susam yağı,portakal yağı,çam terabentin esansı,kad yağı,mersin yağı,biberiye yağı,menekse yağı bıttım yağı tarçın, yagı ceviz yağı ,limon yağı,nane yağı,sarımsak yağı,karabiber yağı,okaliptus yağı,kekik yağı,defne gar yağı,papatya yağı,karanfil yağı,zeytin yağı,ve aleo vera..Kızlar saçımı sürdüm bakalım etksini göstercekmi sizlerle paylaşmak istedim boshayallersmile

umarım işe yarar :) ben de sinameki kullanıyorum;ama daha 1 kez uyguladım henüz bi etkisi yok

umarım canım çünkü saçı uzatan bir çok şey var içinde kaydirigubbakcemile3 bende sinamekiyi 2 .kez uyguladım azda olsa küçük bi değişim farkediyorum :)) inşş daha cok faydasını görürürz

bu kadar yagda kesin işe yarar ama fazla yag karışımı saç dökermi ki hemen okurken aklıma bu geldi

10 tl . .. aleoveralı bitkisel saç yağı yazıyo kızlar üstünde

arkadaşlar ben de şampuanımın içine yarım şişe çamterebentin ve yarım şişe badem yağı koydum.. hem saçı gürleştiriyor besliyor hem de saç çıkartıyor.. ayrıca badem yağını kaşlarıma ve kirpiklerime de sürüyorum..inanın dolgunlaşıyor ben 3 aydan beri kullanıyorum tavsiye edebilirim ..

iyi yapmışsın da tatlım o kadar yağdan sonra şampuanın köpürüp saçını temizleyebiliyor mu kafamçokkarıştı merak ettim de yerimseniben

iyi yapmışsın da tatlım o kadar yağdan sonra şampuanın köpürüp saçını temizleyebiliyor mu kafamçokkarıştı merak ettim de yerimseniben

evet canım köpürüyor ama şampuanı biraz sulandırıyor.. kötü kokusunu önlemek için de saç uçlarıma saç kremi sürüyorum ne bir kötü koku kalıyor ne de en ufak bir yağ

evet canım köpürüyor ama şampuanı biraz sulandırıyor.. kötü kokusunu önlemek için de saç uçlarıma saç kremi sürüyorum ne bir kötü koku kalıyor ne de en ufak bir yağ

anladım canım sağol.bende denim bari az bi şampuan içinde.zaten o kadar çok şey yapıyorum ki şu aralar uzatmak ve dökülmemesi için.asıl bu kadar işlemden sonra kel kalcam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…