Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak için kullandığımız YILAN YAĞI toplatılıyormuş!

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
323
39
Balikesir
yılan yağı almak için bızım burdaki aktara gıttım arkadaşlar...artık satılmıyor yasaklandı,hatta toplatılıyor dedi :S
siz en son ne zaman aldınız acaba ya ben nasıl bulucam şimdi
internnetten satılanlar da sahtedır buyuk ihtımalle,o yuzden bulamadım ve alamadım doğru mu acaba yasaklandığı :S

Toplatıldıysa kesin sağlık bakanlığı tarafından yasaklamıstır bir zararı olduğu icin, bence aramayı bıraksan ve kullanmasan daha doğru olur..

Bence almana gerek yok canım bende 1 şişe vardı 1 kere uyguladım pişman oldum ve attım saçımdan çıkmadı zaten ve yılan yağının asıl amacı saç çıkartmak uzatmak değil bence hiç arama bile

demek ki iyi değilmiş ki toplatıyorlar yararını görenlerde vardı tbii.

Ben bir kere kullandım memnun kalmadım bugün sinameki kürüme katacaktım vazgeçtim iyi olmuş demek ki
Canım sende almakta vazgeç bence o kadar mükemmel bakım yağları varken yılan yağına ne gerek.

kızlarr cvplar ıcın teşekkurler,yılan yağı yerıne badem yağı kullanayım bari :))
ısırgan otu suyu çookk ii gelıyor bu aradaa,bilginiz olsunn :)

o aktar yalan soylemiş sanırım arkadaşlarr
başka aktarda buldum yılan yağı.
aktar yuzunden yanlış konu açmışım cok ozur dilerimm

Benim bildigim kadariyla yilan yagi yokmus biri yalandan cikarmis sonra icinde belli olmayan bi karisim vRmis bende aldirmistim bikere siseyide bitirene kadar kullandim ama ne sac cikartti ne uzatti

bende yılan yağının bir yalandan ibaret olduğunu okumuştum burda
öyle birşey yokmuş :26:

Yılan yağını kullandığımı düşünmek bile midemi bulandırıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…