yılan yağı almak için bızım burdaki aktara gıttım arkadaşlar...artık satılmıyor yasaklandı,hatta toplatılıyor dedi :S
siz en son ne zaman aldınız acaba ya ben nasıl bulucam şimdi
internnetten satılanlar da sahtedır buyuk ihtımalle,o yuzden bulamadım ve alamadım doğru mu acaba yasaklandığı :S
yılan yağı almak için bızım burdaki aktara gıttım arkadaşlar...artık satılmıyor yasaklandı,hatta toplatılıyor dedi :S
siz en son ne zaman aldınız acaba ya ben nasıl bulucam şimdi
internnetten satılanlar da sahtedır buyuk ihtımalle,o yuzden bulamadım ve alamadım doğru mu acaba yasaklandığı :S
Bence almana gerek yok canım bende 1 şişe vardı 1 kere uyguladım pişman oldum ve attım saçımdan çıkmadı zaten ve yılan yağının asıl amacı saç çıkartmak uzatmak değil bence hiç arama bile
Ben bir kere kullandım memnun kalmadım bugün sinameki kürüme katacaktım vazgeçtim iyi olmuş demek ki
Canım sende almakta vazgeç bence o kadar mükemmel bakım yağları varken yılan yağına ne gerek.
Bence almana gerek yok canım bende 1 şişe vardı 1 kere uyguladım pişman oldum ve attım saçımdan çıkmadı zaten ve yılan yağının asıl amacı saç çıkartmak uzatmak değil bence hiç arama bile
Benim bildigim kadariyla yilan yagi yokmus biri yalandan cikarmis sonra icinde belli olmayan bi karisim vRmis bende aldirmistim bikere siseyide bitirene kadar kullandim ama ne sac cikartti ne uzatti