• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için dodex ampul kullanan var mı?

Astronomer

fragile cosmos
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
335
1
116
Ankara
merhaba kızlar,
normalde saç uzatmak için bemiks+bepanthene+evigen ampullerini karıştırıp sürüyoruz ya.. ben koktuğundan çok şikayet edildiği için bemiks ampul kullanmaya cesaret edemedim, acaba onun yerine yine b vitamini olan dodex ampul kullansak olur mu? ondan kullanıp da kötü koku problemi yaşayan var mı acaba?:26:

merhaba kızlar,
normalde saç uzatmak için bemiks+bepanthene+evigen ampullerini karıştırıp sürüyoruz ya.. ben koktuğundan çok şikayet edildiği için bemiks ampul kullanmaya cesaret edemedim, acaba onun yerine yine b vitamini olan dodex ampul kullansak olur mu? ondan kullanıp da kötü koku problemi yaşayan var mı acaba?:26:

inan bilmiyorum tatlım..b vitaminleri genelde kötü kokar zaten.

acaba bepanthene ve evigeni saçtan emdirip, b vitaminini de popodan mı yesek kokmasın diye :53: :60: ya şimdi komik olucak ama, bu nasılsa iğne olarak yapılınca kana karışıyo.. acaba biz bunu bir şekilde sindirim yoluyla içsek nolur bi ampulu ("cahil cahil konuşma kııı.." diyenler var dimi içinizde) :60:

acaba bepanthene ve evigeni saçtan emdirip, b vitaminini de popodan mı yesek kokmasın diye :53: :60: ya şimdi komik olucak ama, bu nasılsa iğne olarak yapılınca kana karışıyo.. acaba biz bunu bir şekilde sindirim yoluyla içsek nolur bi ampulu ("cahil cahil konuşma kııı.." diyenler var dimi içinizde) :60:

saç en güzel içten beslenir aslında canım..dediğinde haklısın,b vitamini olarak alırsan yani içersen veya iğne loursan da bende aynı şey..ben artık b vitaminini içiyorum..bepantheni de şampuanıma kırdım..:9::9::9:

b vitamini olarak ne alıyorsun canım her gün düzenli mi alıyorsun? bi de doktor tavsiyesi lazım mı yani bunları eczacılar vermeyebilir şimdi reçete olmadan ben de başlasam mı diye düşünüyorum.. :44::16:

ya bi karısım vermiş arkadasın biri.sinemaki tatlı badem yagı ve bemiks karıstırıp sürün demiş.acaba bemiks yerine dodeks kullansam olur mu???

cevap verip yardımcı olursanız sevinirim...

canım ben de dodex kullanmak istiyorum.. ama sanırım kullanan yok. hoş zaten bemiks kadar etki eder mi tartışılır. çünkü dodex'te b vitamininin sadece bir türevi var diye biliyorum. bemiks ise 4-5 çeşit b vitamini içeriyor.. bakalım bekliyoruz, kullanıp da sonuç alan var mı..:16:

Back