• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için bilinçsiz vitamin ve mineral kullanımı başıma iş açtı

haziran22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
2.985
104
163
İstanbul
çok moralim bozuk kızlar:14: mahvoldum iki aydır bemiks c 20 gündür de demir biotin ve çinko hapı kullanıyordum saç için henüz bir faydasını görmedim ama iştahım çok açıldı açlıktan gözüm dönüyor sürekli yemek yemek istiyorum zaten biraz kilo sorunum var bir de metabolizmam çok yavaş çalışıyor çok kolay kilo alıyorum böyle giderse ben 100 kilo olurum demir hapı içmeyi bıraktım ama iştahımda hala azalma yok diğerlerini de yarın bırakıcam bugün içtim çünkü.bir de az önce araştırdım da çinko iştah açabiliyormuş bazı kullananlar açmıyor diyor ama herşey herkeste aynı etkiyi göstermiyor eğer bunları kendi başına karar verip içmek isteyenler varsa bir değil on kere daha düşünsünler yoksa benim gibi başlarına iş açarlar:85: saçımı uzatayım derken obez olurlar ben yine çok pahalı olmasına rağmen priorine dönüyorum o çok iyi bir ilaçtı hiç iştahımı açmamıştı hiçbir yan etkisi yoktu yine onu içeceğim ama çok korkuyorum kızlar ya iştahım kapanmazsa hep böyle kalırsam diye:43: aman ha sizi yine uyarıyorum nasıl olsa vitamin mineral bir zararı olmaz deyip böyle hapları içmeyin doğal yollardan almaya çalışın ya da doktor kontrolünde için

cnm geçmiş olsun ben saçlarına bir zarar geldi sandım ya da hastalık falan...tek derdin kilo olsun verirsin merak etme ..:34:

Son düzenleme:
Tatlım sana bir tavsiyeeeeee
aldığın vitaminleri şampuanına karıştır bak gör daha çok faydasını alacaksın:)

cnm geçmiş olsun ben saçlarına bir zarar geldi sandım ya da hastalık falan...tek derdin kilo olsun verirsin merak etme ..:34:

öyle ama benim metabolizmam o kadar yavaş çalışıyor ki ne yapsam kilo veremiyorum bugüne kadar o kadar çok yöntem denedim ama olmuyor bu kilolar bir türlü gitmiyor bir kaç kilo versem bile sonra kilo vermem duruyor ve kilo veremiyorum bu yüzden bu kadar sıkıntı yapıyorum boyum da kısa olduğu için kilo bana hiç yakışmıyor

Son düzenleme:
Tatlım sana bir tavsiyeeeeee
aldığın vitaminleri şampuanına karıştır bak gör daha çok faydasını alacaksın:)

sen karıştırıp kullandın mı ben dışarıdan saça sürülen şeylerin pek fayda edeceğine inanmamda çünkü dışarıdan saça sürülenlerin saçın köküne ulaşamadığı ve fayda etmediği söylenir bu yüzden saçıma birşeyler sürüp uzatmaya ya da gürleştirmeye çalışmam:44:

öyle ama benim metabolizmam o kadar yavaş çalışıyor ki ne yapsam kilo veremiyorum bugüne kadar o kadar çok yöntem denedim ama olmuyor bu kilolar bir türlü gitmiyor bir kaç kilo versem bile sonra kilo vermem duruyor ve kilo veremiyorum bu yüzden bu kadar sıkıntı yapıyorum boyum da kısa olduğu için kilo bana hiç yakışmıyor

hımm tatlım doktor kontrolünde olmadan öyle gelişigüzel hap kullanma bence başına başka işler de açabilirisn kilo dışında maazalah..hep söylerler saça dışardan sürülen şeylerin faydası olmaz diye ama sitede fayda gören çok kişi var topiklere bak çok çeşitli kürler var saç uzatmak için birini dene :34: iştah kapatnak için de tarçını biliyorum ben yoğurda az miktarda karıştırıp yiyebilirisn ..

Son düzenleme:
Demir, çinko bunlar kan tahlili yapılmadan kullanılacak vitaminler değil fazlası vucudun tüm dengesini alt üst eder yerinizde olsaM derhal kan tahlili yaptırırdım.Geçmiş olsun.

selam canim bende senin dedigin haplardan aliyordum düne kadarr.
15gün kullandim sonra baktim istahim cok acildi önüme gelen herseyi yiyordum 3 kiloda aldim ama hic düsünmedim bu haplardan olabilir diye. dün aksam senin yazini gördüm ve dedim evett istahim kesin bu haplar yüzünden acildi. deminde hepsini cöpe attim..zaten kilo vermekte zorlaniyorum metabolizmam yavas birde bu istah meselesi eksikti ya sinir oldum..

selam canim bende senin dedigin haplardan aliyordum düne kadarr.
15gün kullandim sonra baktim istahim cok acildi önüme gelen herseyi yiyordum 3 kiloda aldim ama hic düsünmedim bu haplardan olabilir diye. dün aksam senin yazini gördüm ve dedim evett istahim kesin bu haplar yüzünden acildi. deminde hepsini cöpe attim..zaten kilo vermekte zorlaniyorum metabolizmam yavas birde bu istah meselesi eksikti ya sinir oldum..

Gecmis olsun, yanlış hesap Bağdat'tan dönermiş.

Back