çok moralim bozuk kızlar mahvoldum iki aydır bemiks c 20 gündür de demir biotin ve çinko hapı kullanıyordum saç için henüz bir faydasını görmedim ama iştahım çok açıldı açlıktan gözüm dönüyor sürekli yemek yemek istiyorum zaten biraz kilo sorunum var bir de metabolizmam çok yavaş çalışıyor çok kolay kilo alıyorum böyle giderse ben 100 kilo olurum demir hapı içmeyi bıraktım ama iştahımda hala azalma yok diğerlerini de yarın bırakıcam bugün içtim çünkü.bir de az önce araştırdım da çinko iştah açabiliyormuş bazı kullananlar açmıyor diyor ama herşey herkeste aynı etkiyi göstermiyor eğer bunları kendi başına karar verip içmek isteyenler varsa bir değil on kere daha düşünsünler yoksa benim gibi başlarına iş açarlar:85: saçımı uzatayım derken obez olurlar ben yine çok pahalı olmasına rağmen priorine dönüyorum o çok iyi bir ilaçtı hiç iştahımı açmamıştı hiçbir yan etkisi yoktu yine onu içeceğim ama çok korkuyorum kızlar ya iştahım kapanmazsa hep böyle kalırsam diye aman ha sizi yine uyarıyorum nasıl olsa vitamin mineral bir zararı olmaz deyip böyle hapları içmeyin doğal yollardan almaya çalışın ya da doktor kontrolünde için