• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Ben etkisini gördüm sizde deneyin derim

• Konu Sahibi Konu Sahibi cute
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cute

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2006
562
0
0
39
Samsun
arkadaşlar aylar öncesinde formunuzu ziyaret edip anane yöntemi adlı saç bakım konusunda denemekten ne çıkar düşüncesi ile formülü denedim ve faydasını çok gördüm..önceki aylara hatta yıllara nazaran saçım gürleşti, canlandı ve uzadı...sizlerde deneyin faydasını göreceksiniz inşallah ..

2 muskat ( küçük hindistan cevizleri)
1 tutam karanfil
karışımı karşalayacak şekilde has zeytin yağı

Yapılışı: muskatları ve karanfili havanda dövüp iyicene ezdim...cam kavanoza alıp bi miktar zeytinyağı ilave ettim..3 gün dinlendikten sonra saçlarıma uyguladım ve 6 saat beklettikten sonra yıkadım..hafta da 1 kere bu karışımı saçlarıma uyguladım sonuç müthiş sizlerde deneyin memnun kalıcaksınızkaydirigubbak...Bunun haricinde susam yağı,zeytin yağı,ceviz yağı,badem yağı,defne yağı,ısırgan yağı,buğday yağı,karanfil yağı ve jojoba yağı karışımıyla bir saç bakım yağı elde edip onuda hafta da 1 kez uyguladım..Ayrıca Formula SNH vitamin takviyesi alıp hem cildim hemde saçlarımda inanılmaz değişim oldu...Bence denemekten zarar çıkmaz sizlerde memnun kalırsınız inşallah...

hayret valla yaaa.evli bekar farketmez bukadar yağın herbirini 3liradan alsanız bi dünya para ederr:/anlamadım gitti nası para dayandırıosunuz sizler bu kadar çeşit yağa??????

bende açam bari:)bu siteden önce bu aktarlar para kazanıuolarmı ki derdim,pis para var dediğin gibi canım:)))):jeyyar:

arkadaşlar aylar öncesinde formunuzu ziyaret edip anane yöntemi adlı saç bakım konusunda denemekten ne çıkar düşüncesi ile formülü denedim ve faydasını çok gördüm..önceki aylara hatta yıllara nazaran saçım gürleşti, canlandı ve uzadı...sizlerde deneyin faydasını göreceksiniz inşallah ..

2 muskat ( küçük hindistan cevizleri)
1 tutam karanfil
karışımı karşalayacak şekilde has zeytin yağı

Yapılışı: muskatları ve karanfili havanda dövüp iyicene ezdim...cam kavanoza alıp bi miktar zeytinyağı ilave ettim..3 gün dinlendikten sonra saçlarıma uyguladım ve 6 saat beklettikten sonra yıkadım..hafta da 1 kere bu karışımı saçlarıma uyguladım sonuç müthiş sizlerde deneyin memnun kalıcaksınızkaydirigubbak...Bunun haricinde susam yağı,zeytin yağı,ceviz yağı,badem yağı,defne yağı,ısırgan yağı,buğday yağı,karanfil yağı ve jojoba yağı karışımıyla bir saç bakım yağı elde edip onuda hafta da 1 kez uyguladım..Ayrıca Formula SNH vitamin takviyesi alıp hem cildim hemde saçlarımda inanılmaz değişim oldu...Bence denemekten zarar çıkmaz sizlerde memnun kalırsınız inşallah...

Canım böyle duydukça çok mutlu oluyorum memnun kalmana sevindim yıllardır annem uygulamış anneannemin karışımını, annemin saçlarını görmeniz lazım o kadar güzelki..
Zeytinyağı haricinde biberiye yağı, jojoba yağı, papatya yağı, hardal yağı, hindistancevizi yağı, kekik yağı, üzüm çekirdeği yağı, çayağacı yağı da koyulabilir etkisini kat kat artırabilirsiniz.. şutarafagitti

Canım böyle duydukça çok mutlu oluyorum memnun kalmana sevindim yıllardır annem uygulamış anneannemin karışımını, annemin saçlarını görmeniz lazım o kadar güzelki..
Zeytinyağı haricinde biberiye yağı, jojoba yağı, papatya yağı, hardal yağı, hindistancevizi yağı, kekik yağı, üzüm çekirdeği yağı, çayağacı yağı da koyulabilir etkisini kat kat artırabilirsiniz.. şutarafagitti

Gerçekten ne varsa eskilerde varmış canım..yazını okuduğumdan bu yana uygulamaya başladım ve inanılmaz bir değişim oldu..yumuşacık olmasının yanı sıra saçlarıma parlak ve gürlükte kazandırdı ..bu bilgiyi bizlerle paylaştığın için çok ama çok tşk ediyorum..

bu muskat sert değil mi canım.havanda dövmek zor olmuyormu.bide bunun rendelenmiş halde satılanı varmış.acaba aynı etkiyi yaparmı. ayrıca yaptığım karışım sadece tek kullanım için mi.

bu muskat sert değil mi canım.havanda dövmek zor olmuyormu.bide bunun rendelenmiş halde satılanı varmış.acaba aynı etkiyi yaparmı. ayrıca yaptığım karışım sadece tek kullanım için mi.

Aslında muskatı dövmek hiç zor değil. Ama rendelenmiş halide süper olur zahmetsizce yaparsın karışımı.. Bu karışımın tek kullanımlık olmasını istemiyosan her kullanımdan sonra üzerine biraz zeytinyağı ilave et derim...

bende bi kere denedim bemixli karisimi yaptigim icin devam etmedim izinde aldigim muskatlar duruyolar bemixler bitince hemen bune gecicem

bugün aktardan muskat aldım. hazırladım bakalım 3 gün sonra kullanacağım...

bende okuduğumdan beri deniyorum. saçlarım yıkadıktan sonra yumuşacık,parlak oluyor. hatta şimdi kafamda:)))) karışımım 4-5 saat bekletip yıkıyorum.sonrada son durulama suyumu cevizli suyla yapıyorum. oda baya yumuşatıyor.

arkadaşlar muskatlı bu karışım saçı yumuşatırmı?
saç uçlarım çok sert püskül püskül iyi gelirmiki bu karışım?
bide ne kadar sürede ne kadar uzatıyo acaba saçları?
tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. :kkk:

Back