Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak Için Arkadaş Aranıyoooor

haticekvx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
14
7
27
Hepinize merhaba. Benimle saç uzatmak isteyen arkadaşlar arıyorum. Fazla bilgiden bir şey olmaz. Ben bildiğimi ona o bildiğini bana anlatır ve bu zahmetli işi eğlenceli hale getirebiliriz. Biliyorum çok zorlu bir süreç ama imkansız diyede bir sey yoktur. Belki bir olursak daha iyi sonuçlar alırız. Var mısınız?

Hepinize merhaba. Benimle saç uzatmak isteyen arkadaşlar arıyorum. Fazla bilgiden bir şey olmaz. Ben bildiğimi ona o bildiğini bana anlatır ve bu zahmetli işi eğlenceli hale getirebiliriz. Biliyorum çok zorlu bir süreç ama imkansız diyede bir sey yoktur. Belki bir olursak daha iyi sonuçlar alırız. Var mısınız?
Ben her zaman yanındayım :) benim konumu inceleyebilirsin : Saçlarımı Uzatıyorum (Fotoğraflı) isimli konu benim.

Neler yapıyorsun düzenli olarak :)
Valla canım ne yapmadın diye sor sinemaki küründen badem yağına, hindistan cevizi yağlarından çam terebentin yağına, at kuyruğu sampuanından bitkisel şampuanlara normal şampuanlara, uzatan biotin keratinli şampuanlara, biotin solgardan tut priorin hapa kadar her şey kullandım :) saçlarıma elma sirkesi dökmek, tonik, bakım spreyi, yağlar vs. Çoğu şeyleri kullandım. Saçkarım çok yıpranmıştı şimdi az da olsa yıpranıklık var ama çok yumuşak ve sağlıklı. Ama az uzuyor çünkü demir eksikliğim çıktı 1,5 yıldır falan bakım yapıyorum

Şuan net olarak kullandığın ne var canım veya hangisi iyi geldi
Bana en iyi gelen diplere sürdüğümde ve masaj yaoarak uyguladığımda sinameki kürü en iyisiydi diyebilirim dikkat et uçlara gelirse dökülme olur özellikle saçların yıpranmışsa

Dax supergroyla beraber kullansam ağır gelir mi. Ben başladım ona aslında 5 kür kullandım daha sonra bıraktım çok dökme oldu evet ama 2 kür dax supergroyu kullanıyorum bir çok kişi ağır gelir saçlar yorulur diyor

Dax supergroyla beraber kullansam ağır gelir mi. Ben başladım ona aslında 5 kür kullandım daha sonra bıraktım çok dökme oldu evet ama 2 kür dax supergroyu kullanıyorum bir çok kişi ağır gelir saçlar yorulur diyor
Valla canım dax supergrodan ben hiç memnun kalmadım, sinameki kürünü diplere sür diğer bakım yapmak istediğin günler de hindistan cebizi yağı uygula bence

Bende uzatıyorum kızlar göğüs altimda şu anda önceden hep dışarıdan takviye yapardım ama çok kırık olurdu ve uçlarından aldırmak zorunda kalırdım şimdi hamile kalmak için bir sürü ilaç kullanıyorum balık yagi folik asit demir hapı bunlar iyi besliyor saçlarımı öyle ki uzun tırnak kullanırım hep tırnaklarım kırılırdı şimdi onların da maşallahı var

Keçiboynuzu pekmezi incir ceviz ı çok sık tuketiyorum 1 2 haftada bir de elsev 'in mucize yağını sürüyorum aklıma gelirse :KK66: Her gün duzlestirici ya da maşa kullanımı da cabası

Aslında dusundum de iyi dayanıyormuş bana saçlarım:KK66:

Benim saçlar çok ince telli maşa duzlestirici hepsini bıraktım 5 ayda uzatmam lazım yaaa bence de iyi dayanmış

Merhabalar. 1 sene 10 ay önce saçlarımı 3 numara kestirmek zorunda kaldım. sinameki, hindistan cevizi yağı, entele otu/yağı, bakım kürleri, çamterebentin... herşeyi denedim. Şu anda saçlarım 17 cm. soğan kürü duydum. Ona başladım bugün. bakalım neler olacak ?

X