Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak için acil yardım lütfen!..

pandromeno

su akar,yatağını bulur...
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
43
1
36
İstanbul
arkadaşlar saçlarım kısa ve ben uzamasını istiyorum.bundan 3-4 ay önce turp suyu ve zeytin yağı kürünü bir süre denedim.ama tatil için şehirdışına çıktık,ara vermek zorunda kaldım.gelincede başlamadım bir daha. şimdi sizden ricam bana etkili bir şampuan,krem,nemlendirici vs... ismi söyler misiniz ? mesela bu HC saç bakım kompleksinin reklamlarını görüyorum acaba kullanan var mı ?

Merhaba, benim bi ara saç dökülmem vardı ve Bioblas önerdiler ..
Kullandım çok hızlı bir biçimde saç uzattıgını söyleyebilirim .. Hala kullanırım , memnunum..Dene istersen ...

evet denicem canım teşekkür ederm hemen araştırıyorum

Dene canım eminim memnum kalırsın, kuzenimi uzun zamandır görmemiştim saçlar deli gibi uzamış .. Ne yaptın dedim ben birşey yapmadım Bioblas yaptı dedi..
Gerçekten uyarıyor kökleri ve uzatıyor .. Nette de karsılasırsın bence buna benzer yorumlar ..

Hadi bakalım

Arkadaşlar ben aktardan bir yağ aldım 3 kat hızlı uzatıyor dedi,3 kat olmasada 1,5-2 kat arttırdı bence uzamasını ama en iyisi hiç kuaföre gitmemek ve röfle yaptırmamak yok kırrığını alalım yok ucundan keselim bir türlü uzamıyor saçlar

Kuaförden saç uzatacak formul diye bi başlık var,orda sinameki kürü var.çok işe yarıyor.2 ayda 7,5 cm uzadı benim saçım o kürle :)

cnm hcyi 1 kadar kullandım cok faydasını gördüm.ilk önce saçlarını onarıyor 2 kullanımda daha sonra saçlarını uzatmaya başlıyor ayrıca benım saçlarım gürleşti.cunku orielden dolayı azalmıstı ve yanmıstı cok da dökülüyordu.sımdı dokulmesı gözle gorulur sekılde azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…