Epey süredir saçımı kestirmiyorum çünkü saçımı kestirdimi saçımın uzaması tamamen duruyo.Şimdi de öyle bi hal almış uzama durdu.Çok üzgünüm çoook
aktar da saç dökülmesini azaltmak için kullanıldığını söyledi
ben kullandım yılan yağını saç dökülmesine iyi gelirmi bilmiyorum ama saçı beslediği içinde durduruyo olabilir ama esas bunu yenı saç çıkarmak için kullanıyolar
kızlar bu yılan yağını kızımın saçına sürsem bişi olurmu saçları çok güzel ama çok ince telli ve az kızım 2buçuk yaşında yada bi uzmana sormak istesem hangi bölüm ilgileniyor.
ben de kullandım hatta hala kullanıyorum saçım günde 5-6 tel anca dökülüyo, o da tararken. başka zaman dökülmüyor gerçekten. ayrıca bakım yapıyor yumuşacık ve fönlü gibi.
kesinlikle valla kim buldursa ALLAH razı olsun ben yılan yagını bide başka yaglarla kullanıyorum aksam yatarken yapıorum sabah kalkınca yıkıyorum gercekden dediğin gibi etkisi harika
sabaha kadar nasıl yatıyorsun öyle canım ya. ben de öyle yapmak istiyorum ama nasıl uyurum bilemiyorum. başınıza tülbent falan mı sanrıyorsunuz yoksa yastığa havlu serip mi yatıyorsunuz. bi de yağ çok uzun süre kalmış oluyor sabaha kadar, bitlenmeyelim -tatlicadiarzu-
tülbentle sarıyorum kafama guzelce canım yastığımın üstünede havlu falan seriyorumki geçmesin alta diye geceden sürüp yatmanım sebebi insan uykudayken vücüt sıcaklığı daha artarmış böyle olunca yagların etki mekanizmasıda daha fazla oluyo bitlenmezsin korkma ben hep öyle yapıyorum valla zemuszemus ama tabı yatarken kafanın sarılı olması raharsız edıyo orası ayrı ama işde dişi milleti güzelleşicez diye hiç uyku falan takmıyorum valla kaydirigubbakcemile3
benim deneyipte gördüğüme göre saçları uzatmıyor sadece saç çıkarıyor sarı sarı ince tüğlü defalarca çıkan saçlara sürdüm boyları hep aynı kaldı sonra birisi bana saçı uzatmak için önce saçı beslemelisin
saç tellerini kalınlaştırmazsan saç uzayamaz saçın kökünden güç alması gerekirki uzasın demişti bende
doğru buldum o yeni çıkan saçlarıma sarımsak yağı sürdüm sadece bir hafta 1 hafta sonra o saçlar koyu renk ve çok kalınlaşmış oldu ondan sonrada hint badem yağı bazende sadece hint yağı kullandım
bunun uzattığını gerçekten gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?