Saç Uzatma Yöntemleri SAÇ UZATMADA YILAN YAĞI. bilenler buraya lütfeeen!..

Epey süredir saçımı kestirmiyorum çünkü saçımı kestirdimi saçımın uzaması tamamen duruyo.Şimdi de öyle bi hal almış uzama durdu.Çok üzgünüm çoook

üzülme canım bende yılan yağı kulanmaya yeni basladım etkisi çok iyi ilk kullanımda bile işe yarıyor birde ben badem yağı ile yılan yağını karıştırdım bi kaç arkadasta burda dha iyi olacağını söylediler öyle kullanıyorum saçı bakımlı gösteriyo kullan derim (dha önceden sadece badem ve zeytin yağı kullanıyordum sonuç farkedilir alkisalkisalkis)

Yılan yağı,badem yağı,susam yağını karıştırdım diplere masaj yaparak uyguluyorum.3 saat bekletip yıkıyorum.ınşallah bi sonuç alırım.

Banyodan çıktım ve saçlarımın kendiliğinden kurumasını bekledim fönle kurutmadım doğal olsun istedim.çünkü fön makinesiyle kuruturken saçım düzleşiyor ben sadece yılan yağının etkisini görmek için havluyla kuruttum.sonuç harika iyi ki yılan yağı almışım.

Önceden ceviz yağı hint yağı badem yağı kullandım ama böyle iyi sonuç vermemişti.yılan yağını badem yağı ve zeytinyağı ile karıştırdım ocakta hafif ısıttım önce diplere sonra boylara ve uçlara sürdüm streçleyip sıcak havlu sardım 2 saat bekledim yıkadım saçlarımı.son olarak da zencefil suyu döktüm.
Saçlarımın arkası katlıdır bi hata yaptım ve katlı katlı kestirdim.onların uzamasını bekliyordum çünkü katlı saç benim saç cinsime hiç uymuyor sanırım.doğal kullanamıyorum biri içe biri dışa biri yana bakıyo ve kedi tüyü gibi.hep düzleştirici yapmak zorunda kalırdım ama şu an saçlarımın arkasındaki katlar sırıtmıyor ne fön var ne düzleştirici.

Buradaki yorumları okumuştum saçlarım pırıl pırıl sanki fönlü gibi diyenler vardı onların abarttıklarını düşünüyodum açıkçası ama benim de öyle şu an.haftada iki kere yapıcam saçım iyice kendine gelmeye başlayınca haftada 1e indiricem.

Bu paylaşımı yapan arkadaşa teşekkürler.

ben kullandım yılan yağını saç dökülmesine iyi gelirmi bilmiyorum ama saçı beslediği içinde durduruyo olabilir ama esas bunu yenı saç çıkarmak için kullanıyolar

ben de kullandım hatta hala kullanıyorum saçım günde 5-6 tel anca dökülüyo, o da tararken. başka zaman dökülmüyor gerçekten. ayrıca bakım yapıyor yumuşacık ve fönlü gibi.

kızlar bu yılan yağını kızımın saçına sürsem bişi olurmu saçları çok güzel ama çok ince telli ve az kızım 2buçuk yaşında yada bi uzmana sormak istesem hangi bölüm ilgileniyor.

kızlar bu yılan yağını kızımın saçına sürsem bişi olurmu saçları çok güzel ama çok ince telli ve az kızım 2buçuk yaşında yada bi uzmana sormak istesem hangi bölüm ilgileniyor.

walla bi zazarı olacağını sanmam. annem biz bebekken saçlarımıza badem yağı sürermiş. bakım yaparmış.

olabilir yani. kel değiliz çok şükür.

ben de kullandım hatta hala kullanıyorum saçım günde 5-6 tel anca dökülüyo, o da tararken. başka zaman dökülmüyor gerçekten. ayrıca bakım yapıyor yumuşacık ve fönlü gibi.

kesinlikle valla kim buldursa ALLAH razı olsun ben yılan yagını bide başka yaglarla kullanıyorum aksam yatarken yapıorum sabah kalkınca yıkıyorum gercekden dediğin gibi etkisi harika

kesinlikle valla kim buldursa ALLAH razı olsun ben yılan yagını bide başka yaglarla kullanıyorum aksam yatarken yapıorum sabah kalkınca yıkıyorum gercekden dediğin gibi etkisi harika

sabaha kadar nasıl yatıyorsun öyle canım ya. ben de öyle yapmak istiyorum ama nasıl uyurum bilemiyorum. başınıza tülbent falan mı sanrıyorsunuz yoksa yastığa havlu serip mi yatıyorsunuz. bi de yağ çok uzun süre kalmış oluyor sabaha kadar, bitlenmeyelim -tatlicadiarzu-

Bende bi ara gece yatmadan saçıma yılan yağı, badem yağı, susam yağı karışımını sürüp başıma bi tülbent bağlayıp öyle yatmıştım.Gerçi uyumakta biraz zorlanmıştım.Aslında gece yapıp sabaha kadar bekletmek daha iyi olabilir.Kuzenim saçı için badem yağı kullandığında sabaha kadar bekletir kalkınca yıkardı.

tülbentle sarıyorum kafama guzelce canım yastığımın üstünede havlu falan seriyorumki geçmesin alta diye geceden sürüp yatmanım sebebi insan uykudayken vücüt sıcaklığı daha artarmış böyle olunca yagların etki mekanizmasıda daha fazla oluyo bitlenmezsin korkma ben hep öyle yapıyorum valla zemuszemus ama tabı yatarken kafanın sarılı olması raharsız edıyo orası ayrı ama işde dişi milleti güzelleşicez diye hiç uyku falan takmıyorum valla kaydirigubbakcemile3

benim kuaförümde tavsiye etti yılanyağı menekşeyağı ve zeytinyağını karıştır haftada bir uygula dedi ben hava soğuk olduğu için yapmamıştım ama başlayacam

benim deneyipte gördüğüme göre saçları uzatmıyor sadece saç çıkarıyor sarı sarı ince tüğlü defalarca çıkan saçlara sürdüm boyları hep aynı kaldı sonra birisi bana saçı uzatmak için önce saçı beslemelisin
saç tellerini kalınlaştırmazsan saç uzayamaz saçın kökünden güç alması gerekirki uzasın demişti bende
doğru buldum o yeni çıkan saçlarıma sarımsak yağı sürdüm sadece bir hafta 1 hafta sonra o saçlar koyu renk ve çok kalınlaşmış oldu ondan sonrada hint badem yağı bazende sadece hint yağı kullandım
bunun uzattığını gerçekten gördüm

tam tersine uyurken bazal metabolizma yavaşlar ve vücut sıcaklığı düşer

kızlar benım yılan yagım da bu aktar hazırlamıs ıcınde daha bırcok yagda var bunu 25 mılyona aldım bugun bı bu kalmıstı kullanmadıgım umarım ıse yarar soncları yazarım :26::26:

Eklentiler

• $Fotoğraf0497.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 206
kızlar benım yılan yagım da bu aktar hazırlamıs ıcınde daha bırcok yagda var bunu 25 mılyona aldım bugun bı bu kalmıstı kullanmadıgım umarım ıse yarar soncları yazarım :26::26:

yenı sac cıkarmayı nasıl basardın ben beceremıyorum bır turlu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…