• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri SAÇ UZATMADA YILAN YAĞI. bilenler buraya lütfeeen!..

anelia

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
323
kızlar ben yılan yağı duydum.sağlıklı,gür ve hızlı sac uzatan bi formül.henüz kullanmadım düşünüyorum ama.KULLANANLAR AYDINLATABİLİRMİ ACABAA:teytey:

Evet canım yılan yağının saça iyi geldiğini bende duydum ama uygulamadım daha.
Denemediğim bir o kaldı sanırım:)

ben 5 kere filan denedim canım saçlarımı yumuşacık yapıyo banyodan sonra,dalgalarım daha bi belirgin oluyo,haftada iki kere yapmaya çalışıyorum sanki azcıkta uzadı yada bana öyle geliyo ama alırken dikket et sahte filan olmasın bende korkmuştum sahte mi acaba diye sonra öğrendim değilmiş canım kuaförümede sordum oda duymuş kullan dedi iyi geliyomuş saçaa.s
nasıl anlarz cnm sahte olmadığını bnde kullanıcamda korkuyorm sahte olp olmamasından sahteyse yararı yerine zararı olablr sonuçta=(

bende yaklaşık iki haftadır kullanıyorum biraz pahalı die ben yılan yagını badem yagı ve çam yagı ile karıştırdım haftada 3 kez kullanıyorum banyodan önce 3 saat bekletiyorum ne kadar bekletirsen okdr faydalı dimi ama en az 1 saat bekletebilirsin. saclarımda boya vardı bu yüzden ne kadar uzadıgını net görebiliyorum diplerden oldukca etkili tavsiye ederim bence dene.

bugun aldm. kullandkça yazarm.badem yagyla karıstırcam :) ot giibi kokuyo küçücük şişesi 8 ytl ya

Yılan yağını bende 2 haftadır kullanıyorum 3.haftaya gircek ne yazıkki saçımda bi uzama olmadımafoldumbenKişiden kişiye değişiklik gösteriyo olabilir.Yılan yağı,badem yağı,susam yağı karışımı dışında şampuanıma 5 diş sarmısakla biraz badem yağı ekledim saçımı yıkıyorum bi gelişme yok:1no2:

malesef öyle 2 haftada kendni göstermiyor. ben de kendim böyle karışımlar uyguluyorum ama 1-2 ay kullanımda ancak etkisini görebildim. gerçi bu aralar artık işe yaramıyor gibi ama en azından sağlık veriyor.

hiç denemedim ya ama duymuştum uzattığını alsam mı acaba bi tek bunu denemedim sanırım

Selam kısslar,
Bende yılan yağı kullanıyorum bir haftadır. 2 yıldır bioxcine kullanıyordum,ilk yıl çok güzeldi ama sonra yine dökülme arttı.kıvırcık ve seyrek saçım çok kırılıyor göğsümden aşağı inemedi hiç kırıkları aldırmaktan.
yılan yağı saf değil elbette.meyve yağlarıyla karışık yanında giseng sampuanıda verdi aktar...hangisi daha etkili old.bilmiyorum ama saçlarımı topladığımda yanlardan çıkanlar çoğaldı rahatsız bile ediyor.
1 ay geçsin yine yazarım

ben yılan yagı sisesinin yarısını sampuanıma döktüm.
saclarım daha ilk yıkamamda dalgalandı hoşuma gitti acaba hepsini mi döksem

bizim bura derken memleketimi kastettim. 3 tl burda. yani vanda. ama kadıköydeyken de arkadaşım almıştı o da 5 tl'ye.

bende kullandım işe yarıyo küçük küçük saç çıktı ve uzamasına yardımcı olmuştu ama şuanda kullanmıyorum tekrar başlicam bence kullanın derimalkisalkisalkis

Kimi kullananlar ilk andan itibaren yılan yağının saçı uzattını söylüyolar.Benim saçımda ufacık bile bi gelişme olmaması canımı sıkmaya başladı.Çevremdekiler dalga geçer oldu.İnşallah ilerleyen günlerde bi gelişme olur.Saçım aslında uzun ama 27 Eylülde kısmetse düğünüm olcak düğünde belimde olsun istiyorum.

Kizlar sacinizin uzamamasinin sebebi kiriklar olabilir. Uzun sure kesmediginizde kirik olmadigini sansaniz bile olabiliyo ve bu yuzden sac cabuk uzamiyo.

Epey süredir saçımı kestirmiyorum çünkü saçımı kestirdimi saçımın uzaması tamamen duruyo.Şimdi de öyle bi hal almış uzama durdu.Çok üzgünüm çoook

Back