Saç Uzatma Yöntemleri sac uzatma

karabagg

Mutlu gunler
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
218
56
36
Cam terabentin yagi sampuana katildiginda sampuanin kivami su gibi olmali mi.ve bunu katinca normal sampuanlq yikwr gibi mi yikamali yoksa bekletmwli mi 2 kapak cam terabenti kaldi sisesinde onerilerinizi saygilarimla beklerim.2 aya dogum yapcam sacimda hala kina var uzarsa anca kurtulcam.

Internette hair care markasinin sac uzatma yagi var gercekten cok ise yariyo

TE="lolabunny__, post: 42108138, member: 671507"]Internette hair care markasinin sac uzatma yagi var gercekten cok ise yariyo[/QUOTE]
Tese

Bilmiyorum ama kendimden ornek veriyim saclarimin ustleri kopmustu benim boyadan falan 3 ay kullandim yetti normal boya gelmelerine . Ustelik saca vok iyi geliyo bakimds yapiyo yani . Internette sinemaki kuru gormustum onuda yaptim ama pek bi ise yaramadi ustelik cok kotu kokuyo yastiga bile sinmisti kokusu . O yuzden en iyisi hair care . Turuncu renkli bi kutuda yag .

Hayir dustan once suruyosun ben gece surup sabah yikiyodum ben aldigimda 45 tlydi ama simdi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…