• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç uzatma

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Canım şampuan a çamterebentn koy 750mle 1buçuk kapak koy bir dene bakalm ben de yapacağım.
sinameki kürü ypmstm ben ama zahmetli o yapar misin bilmiyorum faydasını gördüm ama koku su kötü yine den sen bilir sn net den bak sinameki kürüne ben o kürü 5ay uyguladm omuzda ki saçm yargınıma geldi güzel uzadı allaha şükür şimdi 10santim uzasa belimde olacak mezure ile saçmi sürekli ölçerm ben de:KK45:şu an 46santim sinameki kürnü bırakalı 5.6ay oluyor o kürü tavsye ediyorum yani. Çam yağını deneyeceğim bakalım 3a kadar ne sonuç alacağım sonra bir şey yapmam zaten malum kpss hazırlanmam gerek öptüm canım inşallah uzun saçlı olur sn kestirme saçlarını küser bak :KK12::21:
canim cam terebenti uyguladin mi etkili oldu mu

canim cam terebenti uyguladin mi etkili oldu canım gözle görünen bir şey you ben kırıkları kendim alıyorum saçımin aldığım halde 2santim falan uzams artık çam yağı mi yaptı mi bilmem tavsiye etmem ayrıca şampuan a falan koyma çok kurutyor saçi mi ben de uzatıqmi hevesi ile koydm ama nafile çok çok kuruttu hala şampuan in içinde var bitsin bir daha yapmam .sana tavsyem başka yağlarla karıştır mesala ben zeytin yağı badem yağı ve çam yağını hint yağını karıştırıp saç diblerne uygulama yi düşünüyorum içine bir de evigen ve ya behant ampul koymyi düşünüyorum şimdi soğan kürü yapıyorum bir de lavanta inşallah uzar

bi de arkadaşlar şu biberiye yağı kan dolaşımını hızlandırıyor ya saç derisinde ki kan dolaşımını da hızlandırıyormuş yani buda saç uzamasını etkiler bence....
uygulama için de başka yağlarla karıştırılıp uygulanabiliyor
şampuana katılarak uygulanabiliyor
ve duştan sonra durulama suyuna 4-5 damla biberiye yağı katarak saç durulanıyor
ben bu hafta durulama suyu olarak uygulamayı düşünüyorum bi bunu sürmemiştim kafama amaaannnn eksik kalmasın diyorummmm:eek:

Kızlar merhaba bemiks ve bademyağı kürünü hala uygulamaktayım saçlarım yumuşacık oldu ve azda olsa uzadığını hissettim fakat daha güçlü bir destek gerekiyor içten beslenmek gibi Bende 1 aydır biotin kullanıyorum ayrıcada organix in biotin içeren uzatıcı etkili şampuan ve saç kremini kullanıyorum.çok memnunum artık geriye sabredip beklemek kalıyor. Şampuan ve vitamini düzenli kullanmak çok önemli
canim sampuandan memnun musun

Kızlar Nasıl gidiyor saçlar uzuyor mu:KK36::KK36: benim bu ara yine durdu uzamam :63: senede 1 cm uzayacak gibi geliyor çok mu sabırsızlanıyorum sizde öyle misiniz:KK69:

Şu an özel bakımları kestim sadece tresan şampuanla yıkıyorum birde kolay taranması için açıcı sürüyorum o kadar heralde seneye alan istediğim boya gelicek:KK43: Canım sen yine kurut saçlarını havalar soğudu hasta olma aman :KK20::KK36:

Back
X