- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
- Konu Sahibi DarkParadicee
TTO dedigim markanin sampuanida canterebentinli cnmAradım ama bulamadım malesef.Bende urbanın saç serumunu aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TTO dedigim markanin sampuanida canterebentinli cnmAradım ama bulamadım malesef.Bende urbanın saç serumunu aldım
Nerden bulabilirimTTO dedigim markanin sampuanida canterebentinli cnm
Benm ablam eczanede calistigi icin direkt depodan aliyrum ama bu adi google da arat satan yerler varNerden bulabilirim
TeşekkürlerBenm ablam eczanede calistigi icin direkt depodan aliyrum ama bu adi google da arat satan yerler varEki Görüntüle 1526582 urun bu
Rica ederimmTeşekkürler
Tatlım bir daha ihtiyacın olduğunda internet adreslerine gir. Ordan mail at. Biz halama öyle aldık. Maille rica ettik gönderdiler hemde kargo ücreti almadılar. Normalde tek tek satmıyorlarmış.Aradım ama bulamadım malesef.Bende urbanın saç serumunu aldım
yoğurt maskesini şu an saçlarımın boy ve uçları için kullanıyorum.Diplerine softem saç bakım yağı sürdükten sonra aynı yağdan 2 kasik yogurda ekliyorum .2 saat kadar bekletiyorum.Saç kurutma makinesiyle de 10 dakika kadar ısı uyguluyorum.Uzatmaya etkisi oldu mu bilemem ama daha canlı ve parlak saçlara sahip olmamı sağladı.Kırık oluşumumda azaldı.Daha önceden yumurtanın sarısı 1 kasik zeytinyagi 1 kasik mayonez ve biraz yogurdu karistirip diplerden baslayarak uygulardim.Uzama acisindan daha etkiliydi.Umarım sana da iyi gelirCanım yoğurt kurunden bahsetmissin acabilirmisin içeriğini nasıl uyguladığını bu arada ben dax supergro saç bakım yağını kullanıyorum çok memnunum ama her yerde bulunmuyo malesef
Eğer uzama olursa bilgileri paylaşırmisin ben de denemek istiyorum .Ben entele otuna basladim.Cok etkili oldugunu biliyrum ama ilk defa denemeye basladim.1 hafta oldu tavsiye ederim.
O hapn faydasıni gördün mu canım peki ben yapmıştım ama şampuan i attım cesaret edemedim yanibir de bitkisel şampuan içine doğum kontrol hapı çok iyi geliyor ama bu daha çok gürleşmesi için yani tüyler coşuyor maşaAllah dikkatli kullanmak lazım :) D DarkParadicee turp yemekte faydalı oldu mu peki kaynatmak gerçekten zahmetli de :):):)
evlaefe
Saclarimi kestirdim suan 15 20 cm o yuzden uzamayi takip edemiyrm enteleyi saf elma sirkesiyle 10 15 dk kaynatip suzuyorsunuz.Zehirli bir ot oldugu icin kullandiginiz malzemeleri cok guzel yikamaniz lazim kullanim bittikten sonra.haftada 2 gun pamukla sac diplerine uygulaniyor eldiven takman lazim gizle temasindan yaraya gelmemesine dikkat et sacinda yara varsa yapma sakin.birde tto diye bir markanin sampuanina basladim oda dokulmeyi kesiti.gliss millionglos du sanirim bir sampuan cikti yeni onuda arada kullaniyrm parlaklik inanilmaz artiyor.Eğer uzama olursa bilgileri paylaşırmisin ben de denemek istiyorum .
Pek. nasıl kullanyorsunuz
Eğer uzama olursa bilgileri paylaşırmisin ben de denemek istiyorum .
Pek. nasıl kullanyorsunuz
Sağol canım yaa iyi olur ben sinameki kullandım 6ay boyunca omuzda ki saç im kürek kemiğinde şu an ucundan da kestim 2santim falan yani saçm şu an 41santim yaz ayında da uzar mi bilmiyorum 8santim uzasa belime gelir tavsiye ediyorum sinameki kurunu şu an bıraktım ama 2ay oldu çünkü sıcak dan dolayı koku yapıyor kış ayı için süperBirde biotin destegine baslamanizi tavsiye ederim saca cok faydali.yaglarla yaptigim bir karisim var istersen onuda eve gidince yazarm.
Tamam canm yazicam eve gecince ben aptallik ettim benimde sen boylardaydi bian sicaktan bunaldim kirikta vardi kiydim ama cok pisman oldum.Sağol canım yaa iyi olur ben sinameki kullandım 6ay boyunca omuzda ki saç im kürek kemiğinde şu an ucundan da kestim 2santim falan yani saçm şu an 41santim yaz ayında da uzar mi bilmiyorum 8santim uzasa belime gelir tavsiye ediyorum sinameki kurunu şu an bıraktım ama 2ay oldu çünkü sıcak dan dolayı koku yapıyor kış ayı için süper
İnşallah canım çok çabuk uzar ☺Tamam canm yazicam eve gecince ben aptallik ettim benimde sen boylardaydi bian sicaktan bunaldim kirikta vardi kiydim ama cok pisman oldum.