• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saç uzatma

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
298
İzmir
arkadaşlar geçenlerde eczaanede saçım için vitamin karışımı yaptırıcaktım bi kız geldi saçları harikaydı beline kadar fln bana dedi ki şampuanının içine 2 tane doğum kontrol hapı kır at 1 ayda 5 cm kadar uzatıo bnm saçlarım senden kısaydı 4 ayda böyle oldu dedi inanamadık ama güvenemedimde korktum biraz kafamda saç kalmazsa die ama kızın saçlarıda çok uzun ve gürdü aranızda bunu deneyen memnun kalan varmı yada hiç duyan??

Son düzenleyen: Moderatör:
peki bu haplar ne kadar tane işi satılıyomu sonuçta bana 1-2 tane lazım şampuana katmam için bi paketi ne yapayım bilen varsa yazar mı lütfen

evlenınce kullanırsın.yada tatıle havuza fılan gıdeceksen adet dönemıne denk gelırse kullanıp adetını erteletebılırısn

evlenınce kullanırsın.yada tatıle havuza fılan gıdeceksen adet dönemıne denk gelırse kullanıp adetını erteletebılırısn

Doğum kontrol hapı adeti geciktirmek için kullanılmaz. Onun için "adet geciktirici haplar" var.
Yanlış bilgilendirmeyelim lütfen eczacı hanım...:delphin:

Back