Merhabalr. Canııııım konu başlığıma tekrar döndüm ben
.
Size son 4-5 ayımdan bahsedeyim. (8-9cm)
Öncelikle saçımı uzata uzata kendi rengini çıkardım yıpranmış sarılardan kurtulmama ise 10 cm falan kaldı.
Kullandığım yağlara geçersek evde kendim yaptığım aleo vera yağı kullandım şöyle k;
Aleo vera ve zeytinyağı ile yapılan mucize bir formül youtuba yazarsanız çıkar. Haftada iki saçıma uyguladım. Örneğin pazar- çarşamba şeklinde.
Supergro aldım bir gece onunla uyudum saçımda
Atıyorum pazar günü aleo vera sürdüysem çarşambada supergro sürdüm poşet geçirdim saçıma uyudum.
Saç diplerime 1 dakika masaj yaptım. Ve yatakta başımı aşağı sarkıttıp ayaklarımı yukarda tuttum. Hatta bazen saçıma masaj yaptıktan hemen sonra duvara doğru amuda kalkıyorsum 15-20 saniye(yok artık demeyin hahahah eğer yapıyorsanız tavsiye ediyorum eğer yapamıyorsanız sakın! Bir yerinizi kırmanızı istemem normal yatın yatagınızda kafanızı aşağaya sarkıtın aynı şey.. bunu yaparken hızlı hareket etmeyin ki vertigo olmayın arkadaşlar yavaş)
Sampuan olarak elidor yeşil biotinli şampuanını kullandım.
Isıdan uzak durdum. Son 5 aydır 3 defa fön çektirmişimdir.
EN ÖNEMLİSİNE GELİYORUM YAPTIĞIM BİR DEĞİŞİKLİK.
Kozmik bakım takvimi. Aslan burcuna göre takip etttim ben. Bilmeyenler için hemen açıklayayım. Kozmik bakım takvimi diye bir takvim var orada saçınızı boyatacağınız,epilasyon yaptıracağınız,saç keseceğiniz en verimli tarihler yazıyor. Ben 4 ay önce aslan burcuyla başladım. Sadece kesitigim 1 cmti.. 2.kozmik bakımımda da 1 cm kestim uçlarından. Tırnak kadar bir şey kesiyorum arkadaşlar çok bir şey değil. Acayip hızlı uzatıyor ve dökülmeyi durduruyor. Herkes aslan burcunda kesmek zorunda kimse kendi burcunda kesemez onu biliyorum çünkü en verimli kesim tarihini aslan veriyor.
İzlemek isterseniz ezgi hanım her yıl veriyor zaten ayrıca kozmik bakım instagram sayfadı var ezgiyle alakası yok bu sayfanın diye biliyorum orada da veriyorlar. Kozmik bakım saç kesme tarihleri;
Sirkeli suyada inanıyorum arkadaşlar ayda bir saç diplerime sirkeli su ile yıkıyorum. Bu yeni çıkan sirkeli saç toniklerini denemedim daha. Deneyeceğim umarım en kısa zamanda.