- 8 Mayıs 2015
- 563
- 342
- 103
- Konu Sahibi gecevekedicik
-
Doal keratini 4-5 ay kullandım toplamda 3 kutu ve hala bitirmeye calısıyorm haftada bi uyguluyorm saç uçlarımı yumusacık yaptı ama galiba 5. Aydan sonra hafif dökme ve kaşıntı yaptı bende de bir daha o ürünü alacağımı sanmıyorum. Hatta hiç bi şekilde kimyasalar ürün alacağımı sanmıyorum en güzel ürün hc hair care idi. O da cok pahalı onun aynısını evde yaparsın yani ne blm pahalı anacım ya almam. Dediğim yağlar artı aleo vera benim saçlarıma çok ama çok iyi geldi tavsiye ederim. En azından 1 ay yap fark olmazsa zaten hiç olmaz.. teşekkür ederim)) hep saçlarımı boyatıp yaktığım için bu konunun sonu gelmez galiba)) ama sizinle deneyimlerimi paylasmak istiyorum cünkü biliyorum ki uzun saçlı hanımları görünce bi iç çekiyoruz)) insllh uzarlar bizimkilerde aman boyaya karşıyııım.:))Şu kullandığın yağları edineyim hemen bende saçlarım felaket kuru ve ince kestirmeden toparlayabilecek miyim bakalım?
Senin konunda okumuştum doal keratin sütüyle ilgili yorumlarını. Bende kullanıyorum şimdi. Saçlarımı yumuşattı daha yeni başladım ama sanki faydası olacak gibi. Hafif bi kaşıntı da yaptı sanki ama kelek falan yok neyseki. Ona ek olarak bunları da yapayım bakalım. Teşekkür ederim. Hep yorum yap takipteyim. :)
Belkide uzama dönemi geldi çok ama çok mutlu oldum o gün bir mucize gibiydi sanki)). Ben gratisden değilde watsonsdan aldım kore ürünüymüş. Ya artık dışardan alışverişde yapmayacağız bu gidişle en iyisi aleo verayı kendin üretmek. Ben üretiyorum çok güzel büyüyorlar ama tek sıkıntı robotla çekip homojen haline getirmek çok zor oluyor benim için. Bir denemekle olmaz sende haftada iki defa yap belki uzamasa bir degisiklij olurAloe Vera yi bende yeni duydum. Gratis de bee beauty markasının %98 Aloe Vera jelinin aldım bende. Dogallar gibi olmaz ama evdeki her hafta bakımına yetecek kadar fazla çıkmıyor. Daha bı kere yaptım bende uzama gozlemmedim ama çok güzel nemlendirir yumuşacık yapio. Sürekli kullanıldığında uzamaya etkisi oluyormuş. Canım senin belki bütün bakımlar ise yaramış yada uzama dönemine gurmis olabilir
Saçlar bi kere yanıp yıpranınca toplaması zor oluyor. Bi dönem boyamadım uzuunca bi süre yine aynıydı e dedim bari boyayım kendim için bişeyler yapmış olayım :)Doal keratini 4-5 ay kullandım toplamda 3 kutu ve hala bitirmeye calısıyorm haftada bi uyguluyorm saç uçlarımı yumusacık yaptı ama galiba 5. Aydan sonra hafif dökme ve kaşıntı yaptı bende de bir daha o ürünü alacağımı sanmıyorum. Hatta hiç bi şekilde kimyasalar ürün alacağımı sanmıyorum en güzel ürün hc hair care idi. O da cok pahalı onun aynısını evde yaparsın yani ne blm pahalı anacım ya almam. Dediğim yağlar artı aleo vera benim saçlarıma çok ama çok iyi geldi tavsiye ederim. En azından 1 ay yap fark olmazsa zaten hiç olmaz.. teşekkür ederim)) hep saçlarımı boyatıp yaktığım için bu konunun sonu gelmez galiba)) ama sizinle deneyimlerimi paylasmak istiyorum cünkü biliyorum ki uzun saçlı hanımları görünce bi iç çekiyoruz)) insllh uzarlar bizimkilerde aman boyaya karşıyııım.:))
Ayyy inşallah canıımcım şimdi dışardan bakım yapıyorsun içerdende ıspanak,yumurta,pırasa,badem gibi saçı hızlı uzatmayı sağlayan besinler yemeye özen gösterSaçlar bi kere yanıp yıpranınca toplaması zor oluyor. Bi dönem boyamadım uzuunca bi süre yine aynıydı e dedim bari boyayım kendim için bişeyler yapmış olayım :)
Valla toparlanırsa saçlarım çok dua edicem sana
Çok teşekkür ederim sampuanıma kırıyorumSaç uzatmak için en etkili şey lerden birisi biotin'dir. Zaten vücudumuza aldığımız b vitamini bir türüdür. Hap ve şampuan olarak kullanabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?