- Konu Sahibi strawberrylips
-
canım daburamla dedgın sey ıse yaradımı ???
ben de oldukça düzenli kullandım bir zamanlar bu bakım yağını ama bende uzama yapmadı. gerçi benim saçım ölçüye almayın benim saçlar kafasına göre takılır. turp suyu, zencefil bana mısın demedi...
canim ise yariyor saclari süper besliyor benden demesi sadece kokudan babam rahatsiz oldugu icin yapamiyorum o yüzden degisik yöntemleri burdan bakip deniyorum ama yap inan faydasini göreceksin ah babam rahatsiz olmasa hic birseyi yapmam bir tek onu kullanirdim :1rolleyes:
ya ben bu dabur amla yı inceledim de içeriği resmen bebe yağı:1shok: yani içine basmışlar parafini ki ben parafinin saç için yararlı olmadığını hatta zararlı olacağını düşünüyorum.
zeycan burda bahsi geçen hint yağı gerçekten hint yağı, yani hindistandan ithal edilen bir karışım değil cnm tıpkı badem yağı, susam yağı gibi onun adı da hint yağı.
kızlar ben kas ve kirpiklerim için Bosphorus kas ve kirpik losyonu adında bi yağ karısımı kullanmıstım o kadr etkiliki anlatamam cift taraflı bi tarafı kas için aplikatorlu öteki tarafı kirpik iin aynen maskara gibi ayrıca fiyatıda co kuygun 12 TLye almıstım.kaslarım ciddi bi sekilde dolgunlastı aradaki bosluklar falan yokoldu.kipriklerimde su an astronomik uzunluk ve gürlükte.maskara falan kullanmıyorum artık kaydirigubbakcemile2 isterseniz internetten bi arastırın
RoJ€k-t€;3733845 .!.:gliss saç spreyi var belki duyan olmuştur, üstünde 'onarıcı bakım sıvı saç kremi' yazıyo.. %95e kadar saçların kırılmasını önlüyomuş.. ben kullanıyorum, saçlarımda kırık yok gibi ama ben kokusu güzel diye kullanıyorum:) bi de bu sprey kuru ve yıpranmış saç uçlarının görünümünü de düzeltiyomuş.. istersen bi dene canım..
peki sonra yıkıyomusun kalkınca
evet kızlar selam bnde bi 10 gün kadar sürdüm bu hint ve bademn yağını rimnel gibi..sonra bıraktım bakıorumda pekde bi fark yok gibi valla.varsada anlamadım benm kirpiklerim normal uzunlukta ama düzneyse başlarım tekrar enaz 15 gün deniyip yqazarım.saçlarım içinde yağ kürü yaptım bikez,yarın bikez daha yapıcam.bide tresan ısırgan otu şampuanını bu sitede çok duydum aldım ona başladım bir ay sonra yazarım tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?