• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma ve bakım günlüğüm

malory

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
273
1
296
İstanbul
Kızlar ve rapunzel adayları hepinize merhaba. Foruma başlangıçta üye olma sebebim saçlarımı uzatmam istememdi.halada ana amacım bu gerçi:))senelerdir en uzunu göğüs hizama getirebildigim saçlarım var. Artık bu döngüyü kırmak istiyorum. Hayatımda ilk kez cok uzun bir süre saç kestirmedim ve göğüs hizamı bikaç parmak geçmişti ama kırıklarını aldırmak zorunda kaldım. Ancak kesilirken ön tarafında bi yamukluk oldu. Şimdiki durumumda hem saçlarımın uzunluğundan oldum hemde şeklinden:(( anlayacagınız bir sürünüz gibi moralim çok bozuk ve pişmanım. Ancak yarımlarınızla ve birlikte saç uzatmak istiyorum.bu iş tek başına olmuyor. Yakında resim koymayada çalışacağım. Şimdilikki planım bioblas sarmaşık özlü şampuan ve mayalı süt.bana destek olmaya varmısınız? Saçları istedigi gibi olmayan bir bayanı ancak bir diğer bayan anlayabilir diyorum ve hepinizi öpüyorum,desteklerinizi bekliyorum

Sarmaşık özlü şampuanın etkili olduğunu ben de duydum

Kızlar sarmaşık özlü şampuanımı aldım.ancak eskidenkullandıgım gibi pakmaya bulamıyorum minik paketler halinde satılan kuru mayadan var dr eutker ınsant maya yazıyo.ondanmı kullanmalıyım siz ne kullanıyorsınuz?

Bugün fotograf cekmeye calıştım ancak başaramadım :( bioblas kullanmaya başlayalı iki gün oluyor saçımı yumuşacık yaptı. Pakmayada buldum süte karıştırıp içtim. Gelişmeleri muhakkak yazacağım

Kızlar sarmaşık özlü şampuanımı aldım.ancak eskidenkullandıgım gibi pakmaya bulamıyorum minik paketler halinde satılan kuru mayadan var dr eutker ınsant maya yazıyo.ondanmı kullanmalıyım siz ne kullanıyorsınuz?

toz maya da olur ben ondan kullanmıştım..hem daha kolay oluyor hazırlanması hemde bir farkları yok..

içerek kullandığını sonra okudum ben saç derime sürmüştüm maske yapıp..seninde öyle yapmanı tavsiye ederim çünkü içildiğinde istenmeyen tüyleri arttırdığı duymuştum takdir senin tabi..
ayrıca sampuanla saç bakımı yapılmaz kimyasal maddelerde dolu içleri, gerçi bende senelrdr bioblas kullanıyorum ama saçıma yağ maskesi yaptığım için arınmıyor maalesef sabun vs ile o yüzden kullanıyorum.
sana tavsiyem kürler yapıp saçına uygula kullanmış biri olarak faydasını çok gördüm inanılmaz sağlıklı uzuyor..

İnsant maya filan yazıyodu kafam karıştı neyseki toz maya buldum hadi bakalım:)) sen bi faydasını görmüşmüydün canım

şöyle söyliyeyim benim saçlarımda açılma var az az o yüzden mayayı birkaç kez kullanmıştım maske yapıp saçıma sürerek..ama sonra belki biliyorsundur bepanthe evigen bemiks üçlüsü var onun daha etkli olduğunu duyunca içine başka yağ çeşitleri de atarak kullandım..inanılmaz uzadı saçlarım tavsiye edrim kullanmadıysan..

Back