- 13 Şubat 2017
- 41
- 21
- 26
-
- Konu Sahibi Minyon elif
Bende o yağı yeni gördüm alıp kullanmadım barcelino olanı o yüzden ona yorum yapamayacağım dün akşam banyodayken şampuanı avcuma sıkıp biberiye yağını damlattım saçımı şampuanladım bakalım her duşta kullanacağım bugünde keten tohumu biberiye ve pirinç maskesini hazırladım buzdolabında bekliyor yarım öğleden sonra sürüp 2 saat bekletip duş alacağım umarım faydalı olur Yorumunuz için teşekkür ederim umarım biberiye yağınında faydasını görürümBiberiye yağı gerçekten etkili. Dediğiniz bakım yağını bilmiyorum ama saf zeytinyağı da inanılmaz etkili oluyor. Ben aktardan aldığım saç yağıyla yarı yarıya karıştırıp yapıyorum. Uzamayan saçlarım uzamaya başladı.
Bozulup bozulmadığını bilmiyorum dün gördüm bir video hazırlayıp su ekleyip dolapta bekletiyor sonra kaplara dolduruyor birini saçına komple uyguluyor kalanını dolapta bekletiyor yine ama ben yaptığım o maskeyi direk kullanacağım hep yeni yapacağım taze olması içinKeten tohumlu maske kolay bozuluyor dolapta bekletmek daha iyi
Haftada 1 uygulayacağım için dolapta bekletmek istemedim o yüzden bir gece önceden hazırlayıp dolapta bekleyip sabah çıkarıp saça uygulamak daha mantıklı geliyor umarım güzel sonuç alırım ve fotoğraf ile paylaşırım saçlarımın uzunluğunuBen yapmiştim dolapta 4 gün kalabiliyor, sonra iğrenç bi koku oluyor
Beslenmem hep aynı kahvaltımı ediyorum uykumu dahi alıyorum hamilelikte kullandığım ocean mumy kullandım iki ay boyunca ısı kullanmıyorum umarım faydası olur önceden sigara içmezdim 2 senedir sigara içiyorum oda mı etkiliyor acabaBeslenmenize dikkat edin, ısıdan uzak tutun ve multivitamin besin takviyesi için her gün 1 tane.
Sigaranın etkisi konusunda fikrim yok ama iki ay kısa bir süre, ısı tahmininizden daha fazla zarar veriyor saçın yapısına. Biraz sabırlı olursanız uzun vadede mutlaka etkisi olur.Beslenmem hep aynı kahvaltımı ediyorum uykumu dahi alıyorum hamilelikte kullandığım ocean mumy kullandım iki ay boyunca ısı kullanmıyorum umarım faydası olur önceden sigara içmezdim 2 senedir sigara içiyorum oda mı etkiliyor acaba
Hapı 2 ay kullandım saçıma Ekim ayından beri ısı uygulamıyorum önceden sigara içmediğim zamanlar saçlarım uzundu belki etkisi olmuş olabilir bilemiyorumSigaranın etkisi konusunda fikrim yok ama iki ay kısa bir süre, ısı tahmininizden daha fazla zarar veriyor saçın yapısına. Biraz sabırlı olursanız uzun vadede mutlaka etkisi olur.
Saçlarımı ekim ayından beri boya sürmüyorum dip boyam gelmesin diye kendi rengime boyattım siyaha sigaranın içindeki maddelerde etkiliyor olabilir bu biotin şeylerini nereden alabiliriz nasıl ilaçlar internetten bakıyorum büssürü çeşit çıkıyor o yüzden durumumuz varda mezoterapi düşünmedim hiçSigara etkiliyor. Ama boyalı saça bakım şart. Gerekirse biotin falan takviyesi alın. Bütçeniz varda mezoterapi falan da yaptırabilirsiniz.
Saç derisine masaj için yağ fark eder mi kullansak saç derime masaj yapmadığım kalmamıştır umarım saçlarım uzarSaç derisine bol masaj da saç köklerini uyarıyo hızlı uzamaa sağlıyo aklınızda olsunnn
biberiye çam terabentin badem yağı diye biliyorum canım internette de yazar sadece masaj da etkili olur ama yağ desteklerSaç derisine masaj için yağ fark eder mi kullansak saç derime masaj yapmadığım kalmamıştır umarım saçlarım uzar
Elimde mevcut bu yağlar onlarıda deneyeceğimbiberiye çam terabentin badem yağı diye biliyorum canım internette de yazar sadece masaj da etkili olur ama yağ destekler
İnternetten de bak canım nasıl kullanılır diyeElimde mevcut bu yağlar onlarıda deneyeceğim
Eczaneden alabilirsiniz biotini. Eczacınıza sorun o kişisel durumunuza göre verir. Benimkini doktorum vermişti ama başka arkadaşıma farklı bi marka önerdi mesela.Saçlarımı ekim ayından beri boya sürmüyorum dip boyam gelmesin diye kendi rengime boyattım siyaha sigaranın içindeki maddelerde etkiliyor olabilir bu biotin şeylerini nereden alabiliriz nasıl ilaçlar internetten bakıyorum büssürü çeşit çıkıyor o yüzden durumumuz varda mezoterapi düşünmedim hiç
Teşekkür ederim detaylı araştıracağımİnternetten de bak canım nasıl kullanılır diye