Doğal Saç Bakım Kürleri saç uzatma macerası başlasın :D

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
saçın uzama hızına bağlı bu aslında ama gelir bence saçın nasıl düz mü dalgalı mı? bu arada şubat ayında böyleymiş saçım

fotolarıma bakıyorum da uzamış bayağı yeni uçlarını da kestirdiğim için daha sağlıklı oldu ve daha hızlı uzayacaktır sanırım -inşallah yani- bir karış uzarsa bayağı uzun olacak yani 1 yıllık bir zaman için fena sayılmaz :) saçım ne dümdüz ne de dalgalı ikisi arasında öyle çok hızlı uzamaz ama normal uzuyo çok şükür bazılarının bir ayda bile farkeder çok özeniyorum ya :)

saçın uzama hızına bağlı bu aslında ama gelir bence saçın nasıl düz mü dalgalı mı? bu arada şubat ayında böyleymiş saçım
seninde bayağı uzamış hazirana kadar eminim iner beline ki kür yapıyosun bide:) ben yapamıyorum saçıma öyle şeyler yaramıyo bana kuruyo kazık gibi oluyo ve hiç tahammül edemiyorum o duruma ben yumuşaklığını korusun diye maskeler yapıyorum..

bir yerden sonra uzaması yavaşlıyor bende onu engellemek adına uyguluyorum kürleri. kurutması ilginç yağlar yumuşatır saçı. ne maskesi yapıyorsun. ben arada doa kozmetikten aldığım keratinli bakım maskesi uyguluyorum o da yumuşacık yapıyor

elsevin saç bakım maskesini kullanıyorum onun dışında zeytinyağı düzenli kullanırım bal ve limon maskesi, elma sirkesi bide yoğurt sürüyorum çok yumuşatıyo buda :) zaten kuru değil saçlarım yumuşaktır ama bunlar besliyo daha güzel oluyo çok sık yapmıyorum ama bazen kendi haline bırakıyorum uzatan kürlerdende denedim çok ama kuruttular ya saçlarım zaten normal uzadığı içinde bir daha kullanmadım. keratinli maskeden edineyim bende bir ara bana da iyi gelir belki :)

sirkeyi durlama suyuna katarak kullanma şeklinde duymuştum o şekilde mi uyguluyorsun çok parlaklık veriyormuş ama kokusu kalmıyor mu? ben birde gliserinli su kullanmayı düşünüyorum. bu gün 3. sinameki kürümü de yapıcam bakalım sonuç ne olacak

köpükledikten sonra yıkayıp sirkeli suyla duruluyorum sonra tekrar suyla duruluyorum. ben boş bi şampuan kabını suyla doldurup biraz da sirke koyuyorum sadece onu dökmek iyi olmayacaktır koku dersen çok çok az kalıyo ama şampuan kokusuyla birleştiği için kötü bi koku değil merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…