Doğal Saç Bakım Kürleri saç uzatma macerası başlasın :D

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
96
İstanbul
merhaba kızlar özet geçmek gerekirse 1 yıl önce belime kadar saçlarım vardı fakat hem seyrek olması hem katlı kesim olmasından dolayı uçlarda iki tutam saç kalmıştı bu yüzden omuzlarımda kestirdim. bu uzamış hali fakat ben uzun saçlarımı çok özledim haziran ayına kadar saçlarım belime gelsin istiyorum.
haftada 1 sinameki kür
haftada 1 havuç maskesi
ve şampuanıma çemberatin koymayı düşünüyorum
her ayın 20si ile 25i arasında resim yüklemeyi düşünüyorum
benimle birlikte bu maceraya atılmak isteyen varsa onlardanda resim bekliyorum sevgilerle :15::16:

Eklentiler

• $bukettt.JPG
    $bukettt.JPG
    26,1 KB · Görüntüleme: 278
merhaba kızlar özet geçmek gerekirse 1 yıl önce belime kadar saçlarım vardı fakat hem seyrek olması hem katlı kesim olmasından dolayı uçlarda iki tutam saç kalmıştı bu yüzden omuzlarımda kestirdim. bu uzamış hali fakat ben uzun saçlarımı çok özledim haziran ayına kadar saçlarım belime gelsin istiyorum.
haftada 1 sinameki kür
haftada 1 havuç maskesi
benimle birlikte bu maceraya atılmak isteyen varsa onlardanda resim bekliyorum sevgilerle :15::16:

Fotoğraf falan çekmedim ama ben de sinameki kürünü 2 kez uyguladım. Gerçi iki kür arasında 1,5 hafta bırakmak zorunda kaldım ameliyattan dolayı. Ama saçımda müthiş bir dökülme oldu. Yani en azından ben şimdiye kadar kendimde böyle birşeyle karşılaşmadım. Saçımı yıkıyorum yıkarken ayrı. Kuruduktan sonra elimle çekiyorum en azından uzun uzun 10 tel. Bir daha yapmalı mıyım çok kararsızım. Uzasın derken saçsız kalmayalım :D
Hıı bir de dökülme önleyici o şampuanlardan kullanıyorum. Ona rağmen.
Sen daha önce uyguladın mı bu sinameki kürünü?

Fotoğraf falan çekmedim ama ben de sinameki kürünü 2 kez uyguladım. Gerçi iki kür arasında 1,5 hafta bırakmak zorunda kaldım ameliyattan dolayı. Ama saçımda müthiş bir dökülme oldu. Yani en azından ben şimdiye kadar kendimde böyle birşeyle karşılaşmadım. Saçımı yıkıyorum yıkarken ayrı. Kuruduktan sonra elimle çekiyorum en azından uzun uzun 10 tel. Bir daha yapmalı mıyım çok kararsızım. Uzasın derken saçsız kalmayalım :D
Hıı bir de dökülme önleyici o şampuanlardan kullanıyorum. Ona rağmen.
Sen daha önce uyguladın mı bu sinameki kürünü?

saçımı ilk kestirdiğimde 1 kez uygulamıştım ama bi etkisi olmadı tabi. bu işi ilk başlatan arkadaşlar ilk başta ölü saçları attığını söylemişti ondan dolayıdır belki ben yarın ilk kürü yapıp başlıyorum bir kaç haftadan sonra devam ederse dökülme o zaman kötü tabi ama en çok saç uzatma sonucu da bundan alınmış gibi görünüyor :15:

saçımı ilk kestirdiğimde 1 kez uygulamıştım ama bi etkisi olmadı tabi. bu işi ilk başlatan arkadaşlar ilk başta ölü saçları attığını söylemişti ondan dolayıdır belki ben yarın ilk kürü yapıp başlıyorum bir kaç haftadan sonra devam ederse dökülme o zaman kötü tabi ama en çok saç uzatma sonucu da bundan alınmış gibi görünüyor :15:

Haklısın.. epeyce bir kişi netice almış. Bence de en azından 1-2 kez daha uygulamaya değer. ;)

haftada 1 sinameki kür
haftada 1 havuç maskesi

Ben 4 kür uyguladım ama bana mısın demedi.şampuanıma çam terebentini, sarimsak, bakım ampulleri, bal koydum.sadece biraz toparlandı yıpranıklığı düzeldi biraz. Saçlarım dolgunlaştı.fark ettiğim en belirgin durum bu oldu.peki canım, havuç kürünü nasıl uygulayacaksın??

Ben 4 kür uyguladım ama bana mısın demedi.şampuanıma çam terebentini, sarimsak, bakım ampulleri, bal koydum.sadece biraz toparlandı yıpranıklığı düzeldi biraz. Saçlarım dolgunlaştı.fark ettiğim en belirgin durum bu oldu.peki canım, havuç kürünü nasıl uygulayacaksın??
havucu kaynatıp suyunu yumurtayla karıştırıp sürüyorsun bu da yeni popüler olmuş gibi :D

Bööö yumurta mı :53: Yok artık.. Ben de bugün 3. kürümü uygulayacağım. 8 e kadar yolu var ne de olsa.

hahaha :52::52: ben daha başlayamadım ya yağları falan internetten sipariş verdim gelmelerini bekliyorum. bir de şampuana doğum kontrol hapı katanlar var o da çok uzatıyormuş ya :44::53:

hahaha :52::52: ben daha başlayamadım ya yağları falan internetten sipariş verdim gelmelerini bekliyorum. bir de şampuana doğum kontrol hapı katanlar var o da çok uzatıyormuş ya :44::53:

Yok artık... Bu da bir tek Türk'ün aklına gelir. Ne kadar tehlikeli ya... Ki ben şu sinamekiyi bile yapmaya çekiniyorum. Hay allaaam :51:

Yok artık... Bu da bir tek Türk'ün aklına gelir. Ne kadar tehlikeli ya... Ki ben şu sinamekiyi bile yapmaya çekiniyorum. Hay allaaam :51:

sinamekiden bir şey olmaz herhalde ya geriside yağdır vitamindir öyle zaten. valla işin içinde yabancı siteler vardı sanırım bu sefer türk işi değil:9:

Canlarim 3. Kürümü dün uyguladım dediginiz gibi felaket dökülüyor ama inanıyorum başarıcazzzz :))

Birsey soracagiiimm.. bilenler cvp verirlwrmi :)) canlar sinemaki kurunde bemix ampul var peki evigen baska ampullerde koyabilirmiyiz yaaw?? Zarari olurmu

Birsey soracagiiimm.. bilenler cvp verirlwrmi :)) canlar sinemaki kurunde bemix ampul var peki evigen baska ampullerde koyabilirmiyiz yaaw?? Zarari olurmu

tabiki koyabilirsin. ampuller vitamindir ama en etkili bemixmiş kullananlar öyle diyor. onun dışınca ekleme yaparsan da zararı olmaz elbet :16:

tabiki koyabilirsin. ampuller vitamindir ama en etkili bemixmiş kullananlar öyle diyor. onun dışınca ekleme yaparsan da zararı olmaz elbet :16:
Sagol canim peki canim bu kur sen yaptin dimi daha once?? Peki ben simdiden baslasam haziran ayina kadar kac vm uzar. Benim swclar belde dahada uzun olsun diyee;))

Sagol canim peki canim bu kur sen yaptin dimi daha once?? Peki ben simdiden baslasam haziran ayina kadar kac vm uzar. Benim swclar belde dahada uzun olsun diyee;))

daha önce 1 kere denemiştim ama uzun süre kullanmadım. konuyu o yüzden açtım zaten ben bende hazirana kadar ne kadar uzar diye merak ediyorum. çok fazla uzayanlar da var az bir etkisi olanlarda sanırım bünyeye göre değişiyor. benim isteğim 15 cm falan uzasın yani normalden bıraz daha hızlı razıyım buna tabi ayda 3 4 cm uzamaya da yok demem :52:

araya bayram falan girdi sadece 1 kere uygulayabilmiştim bugün 1 kür daha uyguladım güncellemek adına tekrar resim çektim :)

Eklentiler

• $wp_ss_20131020_0001.png
    $wp_ss_20131020_0001.png
    169,9 KB · Görüntüleme: 68
haftada 1 sinameki kür
haftada 1 havuç maskesi

peki omuzdaki haliyle şu anki hali arasında ne kadar süre geçti benimde senin boyunda ve katsız çok benziyo. bende uzatıyorum 2012 temmuzda kestirdim saçlarımı ense bitimini biraz geçiyodu en uzunu, gerisi katlı kahküllü falandı berbat bi şeydi ya :( tamamen kuaför mağduruydum :( bir sene hiç dokunmadım saçlarıma bu eylülde uçları çok kötü olunca cesaret edip gittim kuaföre allahtan çok çok az aldı ucundan şimdi saçım seninki kadar belki birazcık daha kısa. 2014 eylüle kadar hiç kestirmeyi düşünmüyorum yani sizce iner mi bele kadar?

Back