- 21 Mart 2018
- 37
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi Elmariachiea
-
Evet kesinlikle ölüyor ama şuan kestirsem saçlarım cok kısalıcak ve asla o kadar kısa kullanamam o yüzden uzatıp o ölülerden kurtulmam lazımAçılan saç ölüyor her şekilde ve telafisi yok sadece kestirmek çözüm. Benim fikrim açıcı sadece ışıltı vs amaçlı saça sürülmeli tüm sürülünce ölüyor saç. Hayırlı olsun konun bikaç ayda bir iki santim alarak gayet de bakımlı uzun kendi saçlarına ulsşırsın inşallah :)
Ben de kendi rengine boyatıp bakım yapmakla buldum çareyi şuan tam sütyen hizasında yavaş yavaş kurtulcsm uzadıkça yarısında falan açıcı var saçımın ama uçlardan 10 cm gitse yeterli gibi duruyor benim bakalımEvet kesinlikle ölüyor ama şuan kestirsem saçlarım cok kısalıcak ve asla o kadar kısa kullanamam o yüzden uzatıp o ölülerden kurtulmam lazım
Ben sarısız yapamıyorumBen de kendi rengine boyatıp bakım yapmakla buldum çareyi şuan tam sütyen hizasında yavaş yavaş kurtulcsm uzadıkça yarısında falan açıcı var saçımın ama uçlardan 10 cm gitse yeterli gibi duruyor benim bakalım
Gayet de uzamış 1.5 ayda ne kadar olacaktı :)Eki Görüntüle 2145849
Buda 12 mayıs pek bi yol kat edemiyorum gibi geliyor
ben de az yıkamaya çalışıyorum. bazen ikinci gün kirleniyor, bazen birkaç gün temiz kalıyor, hava sıcaklığı, nem ve aktiviteler ile bağlantılı oluyor.Evet saçlarım yıpranmasına rağmen hala gür duruyor çok vaktim olmuyor iş yoğunluğundan elimden geldikce hepsini yapmaya çalışıyorum 2 haftadır soğan suyunuda denemeye başladım daxı azalattım hindistan cevizini fix her duşa girmeden önce bekletmiş olmaya çalışıyorum birde kuru şampuan aldım saçımı sık sık yıkamamaya çalışıyorum duş alsam bile saçımı 3 gün yıkamamaya calışıyorum 4. Gün yıkıyorum kuru şampuanla temiz görüntüyü sağlıyorum saçın kendi yağıda baya besliyormuşizole
Saçta kokusu kalmıyor ama ocaktayken eve biraz koku verebiliyor, uzatma özelliğini çok anlamadım fakat saçıma yumuşaklık verdi, sinameke otunu denemedim hiç onuda denemek istiyorum ayrıca soğanı kaynatırken 2 3 diş sarsımsakta katıyorumben de az yıkamaya çalışıyorum. bazen ikinci gün kirleniyor, bazen birkaç gün temiz kalıyor, hava sıcaklığı, nem ve aktiviteler ile bağlantılı oluyor.
bakımlara ben de başlayacağım tekrar. soğan suyu kokuyor mu? kokmaması için formülün nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?