• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü RESİMLİ (birlikte uzatalım kızlar)

Elmariachiea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
37
16
3
27
Evet kızlar meraba, bütün dertlerimi sıkıntılarımı sacımdan cıkarttım ve şimdi bu yanık saçları kestirmeden uzatma yöntemleri deniyorum benimle saç uzatın kullandığım ürünler;
1-hindistan cevizi yağı; 2 günde bir duş öncesi - 2 saat ile 10 saat arasında bekletme ile
2-(bu kendim hazırladığım bir sprey kabında): susam yağı, tatlı badem yağı, hint yağı, zeytinyağı- hepsinden ikişer kapak -2 günde bir duş öncesi- 2 saat ile 10 saat arasında bekletme ile
3-dax supergro; hafta da 1 duş öncesi 2 saat ile 10 saat arasında bekletme
4-vichy paranbensiz şampuan içinde 10 tablet yasmin doğum kontrol hapı
5-at kuyruğu otu(kaynatıp günde 1 bardak akşamları içilir- ayrıca duruluma suyu olarakda kullanılabilir)
Evet kızlar kullandığım ürünler bu kadar bunları uzatmak icin kullanıyorum ayrıca yanık olduğu için kullandığım diğer ürünler;
1-pantene 3 dakika nem demgesi krem
2-elseve mucizevi saç kremi ve yağı
***Ayda bir kerede bio keratin gold ile kendim evde keratin bakımı yapıyorum oda sacımın düz kalmasını ve saç ucumdaki çatlak görüntüyü almasını sağlıyor.
Uzatma işlemine yeni başladım sizinle resimlerpaylaşicam sorularınızı ve yardımlarınızı bekliyorum

Saçımın önünde sarının başlangıcı göz izamda bunu bugün cektim bakalım sarının başlangıcı ne zaman ceneme değicek sacımı kestirip uzatmak istemiyorum kestirmeden yanıklarıyla uzatmayı denicem sarınun başlangıcı ceneme geldiğinde uclarından aldırıcam sadece ❤️
C921C465-F4AE-42DB-AADB-90E4FA4A7144.jpeg

Açılan saç ölüyor her şekilde ve telafisi yok sadece kestirmek çözüm. Benim fikrim açıcı sadece ışıltı vs amaçlı saça sürülmeli tüm sürülünce ölüyor saç. Hayırlı olsun konun bikaç ayda bir iki santim alarak gayet de bakımlı uzun kendi saçlarına ulsşırsın inşallah :)

Açılan saç ölüyor her şekilde ve telafisi yok sadece kestirmek çözüm. Benim fikrim açıcı sadece ışıltı vs amaçlı saça sürülmeli tüm sürülünce ölüyor saç. Hayırlı olsun konun bikaç ayda bir iki santim alarak gayet de bakımlı uzun kendi saçlarına ulsşırsın inşallah :)
Evet kesinlikle ölüyor ama şuan kestirsem saçlarım cok kısalıcak ve asla o kadar kısa kullanamam o yüzden uzatıp o ölülerden kurtulmam lazım :(

Evet kesinlikle ölüyor ama şuan kestirsem saçlarım cok kısalıcak ve asla o kadar kısa kullanamam o yüzden uzatıp o ölülerden kurtulmam lazım :KK43:
Ben de kendi rengine boyatıp bakım yapmakla buldum çareyi şuan tam sütyen hizasında yavaş yavaş kurtulcsm uzadıkça yarısında falan açıcı var saçımın ama uçlardan 10 cm gitse yeterli gibi duruyor benim bakalım

Ben de kendi rengine boyatıp bakım yapmakla buldum çareyi şuan tam sütyen hizasında yavaş yavaş kurtulcsm uzadıkça yarısında falan açıcı var saçımın ama uçlardan 10 cm gitse yeterli gibi duruyor benim bakalım
Ben sarısız yapamıyorum :( şuan saclarım toparlasa yine sarıya dönerim ama cok iyi bi yere gitmem lazım saclarımı cok fazla actırdığım icin şuan koyun yünü gibi bunlardan kurtulup sarılarımı tekrar yoğunlaştırıcam :(

Kızlar yoruldum bi mucizeye ihtiyacım var artık denemediğim bir tek soğan suyu kaldı bugünde onu denicem lütfen yardımcı olun

merhaba, son fotoğraf ilk fotoğrafla aynı yön olmadığı için ne kadar uzadığını ben tam olarak anlayamadım ama yine de uzama var bence :nazar::nazar:

Kızlar çinko değerime baktırdım çinkom düşükmüş çinko takviyesi kullanmaya başladım saçada çok faydası varmış bakalım görcezzz biotin hapıda kullanmak istiyorum ama bende sivilce yapmıştı korkuyorum

çok güzel uzamış:nazar:. saçlarında gür güzel bir saça benziyor, öyle değil mi :nazar:

bakımlara aynı sıklıkta devam ediyor musun, yoksa azalttın mı, değiştirdiğin birşey var mı?

Evet saçlarım yıpranmasına rağmen hala gür duruyor çok vaktim olmuyor iş yoğunluğundan elimden geldikce hepsini yapmaya çalışıyorum 2 haftadır soğan suyunuda denemeye başladım daxı azalattım hindistan cevizini fix her duşa girmeden önce bekletmiş olmaya çalışıyorum birde kuru şampuan aldım saçımı sık sık yıkamamaya çalışıyorum duş alsam bile saçımı 3 gün yıkamamaya calışıyorum 4. Gün yıkıyorum kuru şampuanla temiz görüntüyü sağlıyorum saçın kendi yağıda baya besliyormuş izole izole

Evet saçlarım yıpranmasına rağmen hala gür duruyor çok vaktim olmuyor iş yoğunluğundan elimden geldikce hepsini yapmaya çalışıyorum 2 haftadır soğan suyunuda denemeye başladım daxı azalattım hindistan cevizini fix her duşa girmeden önce bekletmiş olmaya çalışıyorum birde kuru şampuan aldım saçımı sık sık yıkamamaya çalışıyorum duş alsam bile saçımı 3 gün yıkamamaya calışıyorum 4. Gün yıkıyorum kuru şampuanla temiz görüntüyü sağlıyorum saçın kendi yağıda baya besliyormuş izole izole
ben de az yıkamaya çalışıyorum. bazen ikinci gün kirleniyor, bazen birkaç gün temiz kalıyor, hava sıcaklığı, nem ve aktiviteler ile bağlantılı oluyor.

bakımlara ben de başlayacağım tekrar. soğan suyu kokuyor mu? kokmaması için formülün nedir?

ben de az yıkamaya çalışıyorum. bazen ikinci gün kirleniyor, bazen birkaç gün temiz kalıyor, hava sıcaklığı, nem ve aktiviteler ile bağlantılı oluyor.

bakımlara ben de başlayacağım tekrar. soğan suyu kokuyor mu? kokmaması için formülün nedir?
Saçta kokusu kalmıyor ama ocaktayken eve biraz koku verebiliyor, uzatma özelliğini çok anlamadım fakat saçıma yumuşaklık verdi, sinameke otunu denemedim hiç onuda denemek istiyorum ayrıca soğanı kaynatırken 2 3 diş sarsımsakta katıyorum

Back
X