Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatma Çabaları

mervealtinerli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
9
1
27
Merhaba. Daha yeni üye oldum ve aranıza az önce katıldım. Bu benim ilk konum ve çok heyecanlıyım. 17 yaşındayım ve lise son sınıf öğrencisiyim. Saçlarıma çok önem veriyorum ve bakımını da iyi yapıyordum. 1 hafta önce kuaförümün gazabına uğradım ve şuan ne yapacağımı bilemez haldeyim. 2 gün sonra mezuniyetim var ve ben bu halde ona bile gidemiyorum. Saçlarım hem çok kısa hem saçma sapan katları var ve inceldi. Normalde çok gür saçlarım vardır ama kafamdaki bu şeyler bana ait değil gibi. Resmen psikolojim bozuldu nasıl bu hale geldiler anlayamıyorum. Ne yapıp ne edip en azından 1 ay sonra olan teyzemin düğününe kadar uzamasını sağlamam lazım. Ne olur lütfen yardım edin. Bir genç kızın en büyük hayallerinden biri olan lise mezuniyetime bile gidemiyorum. Yardım edin lütfen ne yapmalıyım

Merhaba yine yazıyorum ama dün forumda çok dolaştım. Kimler neler kullanmış bunlara baktım. Ben de aktardan hint yağı yılan yağı badem yağı çam terebentin esansı ve eczaneden bemiks ampul aldım. En etkili şekilde nasıl kullanmalıyım bilenler yazabilir mi lütfen

Seni üzmek istemem ama bir ayda uzatabileceğin makismum boy 2 cm.

Bu yağların hepsini bir şişede karıştırıp içine bemiksleri ekle. Haftada 3 defa saç diplerine uygula.Bemiks leş gibi kokar ama haberin olsun.

Çam terebentini şampuana eklemeni söyleyenler çıkacaktır, bunu tavsiye etmem zira uzun vadede saçları çok kurutuyor. Direkt yağlar ile birlikte karıştırarak uygularsan daha etkili olur. Ben bu şekilde kullanıyorum.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alıcam. Siz faydasını gördünüz mü hepsini karıştırmanın? Bütün yağları karıştırmak doğru olur mu?

Yorumunuz için çok teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alıcam. Siz faydasını gördünüz mü hepsini karıştırmanın? Bütün yağları karıştırmak doğru olur mu?

Tavsiyem her akşam yaptığın bakımları sürüp yatakta ters yapıp kafana masaj yapman..hiç olmazsa ılık zeytinyağı ile ters durup kafana masaj yap..gündelik hayatında devamlı saç diplerinle oyna bi aya maksimum 3 cm uzar umarım..yeni kestirdiğin için ve yaşın genç olduğu için 3,5 cm bulabilirsin gibi..

Saclarimi iki bucuk haftada 5 cm uzadi benimm hayreyler icindeyimm.

Yeni kestirmistim. Sanki hic kestirmemis gibiyim..

Tatlım öncelikle cok geçmiş olsun.. O kadar sürede uzatmam imkansız. Sırf sacların için mezuniyetine gitmemen ilerde pişman olmana sebeb olmasın. Çıtcıt kullan derim. Netice bir daha bu sansı bulamayacaksın. Saç uzatma konusuna gelirsek önce sabırlı sonrada istikrarlı olmalısın. Uyguladığın hiçbir kürden mucize bekleme. Göreceğin en mucizevi sonuç 3 cm olacaktır. Benim sana tavsiyem 100 gr zeytin ve 100 gr badem yağına 5 ampul bemiks 5 ampul kır. bunuon gün boyunca hergün uygula. minimum 1saat Max dört saat beklet ve sonra herhangi bir sampuanla yıka. Bana saç dökülmesi probleminden dolayı gittiğim doktor yazmıştı. Bu sekilde uygulamayıda o söylemişti. Dökülme ciddi oranda azaldı. Saçlarım bariz uzadı.on günü tamamladıktan sonra haftada İki kere olmak üzere devam ettim. Tabii doktor demir ve çinko takviyesi de vermişti. Daha önce binlerce kür denedim kafamda bildiğin kek yaptım. Halil İbrahim sofrası kurdum Bildiğin bütün gıda takviyelerini kullandım. Yinede banamısın demedi Umarım seninde derdine derman olur... hoşçakal canım :)

Merhabalar uzun süredir buraya da yazı yazmadım konuyu tekrar hortlatmak gibi oluyor ama ben faydasını gördüğüm gerçekten işe yarayan bir şeyi paylaşmak istedim. Konunun ilk mesajını okuyanlar bilir başıma neler geldiğini çaresini buldum hızlı saç uzatmanın. Sinameki kürü denilen kür gerçekten inanın çok çok işe yarıyor kesinlikle faydasını gördüm ben içine ek olarak yılan yağı hint yağı argan yağı falan da damlattım bir aydır falan kullanıyorum yani 4 kez denedim bunu saçımı bu sürede iki kez kestirdim katlarım aynı hizada olması için. Katlarım da hemen hemen aynı hizaya ulaştı gerçekten kıpkısacık olan saçlarım uzadı. Tereddütü olanlar varsa daha fazla vakit kaybetmesin derim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…