- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- Konu Sahibi mydreams93
Merhaba arkadaşlar saç açıcıdan ve deniz havuzdan yıpranan omuzun bir tık üstü tiftik yolunmuş saçlara sahibim. Dalgalı desen dalgalı değil, düz desen düz değil ortaya karışık doğal görüntüsünün içler acısı bir saç düşünün. Bir yıl gibi bir sürede ara ara saç kaynağı kullandım o dönemde bakım yapamadığımdan saçlarım daha da kurudu. An itibariyle 1 yıl boyayı bırakıyorum. Haftada 2 gün diplere dax supergro uçlara hindistan cevizi yağı sürüyorum. 1 gün 7-8 saat saçımda bekletiyorum diğer günüde maksimum 2-3 saat bekletebiliyorum çalıştığımdan dolayı. Bu arada saç diplerim çabuk yağlanır 2. Günün sonu merhaba demeye başlarlar kendileri İtinayla haftada 2 yıkamaya çektim bir günü balıksırtı örerek idare etmeye çalışıyorum.
Evettt benim serüvenim bu şekilde sabretmek lazım biliyorum ama o sabır denen nalet şey benim gen kodlarımda pek yok malesef. Gelin fotoğraflı bir şekilde birlikte takip edelim. Artı olarak saç kuruluğu için önerilerinize çok çok fazla ihtiyacım var birlikte birbirimize yardım edelim
Not:Urban care biotin caffeine içeren şampuanını ve peeling şampuanını kullanıyorum fazlasıyla memnunum ♥
Sağlıklı ışıl ışıl saçlara
Aşağıdaki ilk kestirdiğim zamanki fotoğraflar mevcut tabi önler kahküle döndü, diğeri ise saçımın doğal yolunmuş hali
Evettt benim serüvenim bu şekilde sabretmek lazım biliyorum ama o sabır denen nalet şey benim gen kodlarımda pek yok malesef. Gelin fotoğraflı bir şekilde birlikte takip edelim. Artı olarak saç kuruluğu için önerilerinize çok çok fazla ihtiyacım var birlikte birbirimize yardım edelim
Not:Urban care biotin caffeine içeren şampuanını ve peeling şampuanını kullanıyorum fazlasıyla memnunum ♥
Sağlıklı ışıl ışıl saçlara
Aşağıdaki ilk kestirdiğim zamanki fotoğraflar mevcut tabi önler kahküle döndü, diğeri ise saçımın doğal yolunmuş hali