• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç Uzatıcılar

• Konu Sahibi Konu Sahibi yagmurtanesi33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben 12 yaşındayım saçım kulağıma kadar ve omuzuma kadar gelmesini istiyorum yhani en az 15 cm. Uzamalı lütfen bir şeyler önerin ayrıca uygulamasını yazın lütfen acilll

sarmısağı herşeye tek geçerim :D saçlarım ayda en fazla 3 cm uzardı hatta bazen daha az ama abartmıyorum 8.5 cm uzadı :D bence deneyin derim :D

ouwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww süperrrrrrrr.Nasıl kullandın pekiii ? zemuszemus

sarımsakçı arkadaş sarımsak almaya gitti demek ki... baksanıza ses soluk yok:D:D:D

bende sarmısak kullanmaya basladım kızlar baska bır lınktede resmım vardı kullanmaya basladıgım gunkü ve bır ay sonra tekrar koyacam bakalım işe yarıcakmı.beklıyorum...:bbo:

nasıl kullandıgınızı da yazsanız bi .

nasıl kullanılıyor bu sarımsaaaaaaaaaaakkkk

Gerçi benim saçlarım gayet iyi uzuyorlar maşallah ama yinede öğreneyim ben :) :roflol:

dier arkadas hem yutuyorum hemde sampuanımın icine koyuorm demsti galiba? siz nası kullanıosnz sarımsagı?

arkadaşlar sağlıklı bir saç ayda en fazla 2-3cm uzar 8.5 cm çok ciddi bir rakam yani benim 8.5 cm uzaması için en az 8 ay geçmesi demek.. ayrıca sarımsaklı şampuan kullandım sarımsak suyunu sürdüm saçıma önceden bukadar da olmadı.. biri bişey diyorsa gerisini de getirsin belki arkadaşın özel bir yöntmi vardır..

arkadaşlar sağlıklı bir saç ayda en fazla 2-3cm uzar 8.5 cm çok ciddi bir rakam yani benim 8.5 cm uzaması için en az 8 ay geçmesi demek.. ayrıca sarımsaklı şampuan kullandım sarımsak suyunu sürdüm saçıma önceden bukadar da olmadı.. biri bişey diyorsa gerisini de getirsin belki arkadaşın özel bir yöntmi vardır..

:26::26::26::26::26::26:

2 aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorum sinamekili formülü deniyorum arada barcelino kullanıyorum saçımda tek bi kırık bile yok ama benim bile ayda 8 cm uzamıyo, biraz sallama olmuş ha belki çok uzamıştır ama 8 cm de deildir, benim tahminen 3 cm filan uzamıştır 1 ayda

2 aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorum sinamekili formülü deniyorum arada barcelino kullanıyorum saçımda tek bi kırık bile yok ama benim bile ayda 8 cm uzamıyo, biraz sallama olmuş ha belki çok uzamıştır ama 8 cm de deildir, benim tahminen 3 cm filan uzamıştır 1 ayda

:46::46::46::46::46::46::46:

Back