• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç Uzatıcılar

• Konu Sahibi Konu Sahibi yagmurtanesi33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yagmurtanesi33

Ziyaretçi
Arkadaşlar burada yeni öğrendiğim birşeyi paylaşmak istedim. Kuaförlerin ayrıca para alarak uyguladıkları saç uzatan bakım yağları varya onlardan kendim denedim bende yeni. Gerçekten işe yarıyor. Zaten saç uzatan demek yanlış olur ismine bence. Bakım yağı işte kısaca. Saça her yönden faydalı. Saçları iyi beslediği için saçlar çabuk uzuyor ve sağlıklı oluyor. Benim kullandığım marka barcelino diye bi marka her yerde bulunabiliyor ama fiyatı çok değişken. Her yerde farklı fiyat. Tanıyanlar bilir benimde nişanlım kuaförlerin tüm malzemelerini aldıkları bir firmada (reklamda yapmış oliyim hihoyyyt ) ve onların fiyatı 9TL miş. ısteyenede gönderirim. Bu konudada bilgi alışverişimiz olsun diye konuyu açtım fikirleri olanlar söylesin lütfen.Herkes yararlansın diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya gercekten uztımu bu bercelino msele ne kadar zamanda ne kadar uzatıyo?

saçlarım çok geç uzuyor..acilen uzamasını istiyorum uzun saçlara hastayım...eğer gerçekten işe yaradıysa seve seve alırım :uhm:

Ben ve çevremdeki birkaç arkadaşım denedik ve işe yaradı. Zaten saçlar sağlığına kavuşunca doğal olarak hızlı uzamaya başlıyor.

bende bulursam alıım yaaa benimde saçlarımın 3ay içerisinde baya uzaması lazım inş bulurum we faydasını görürüm hihoyyyt

bunuda deniyim CADIARZU
mecitefendi kullandım birsüre buda çok güzel tavsiye ederim yerimseniben

sarmısağı herşeye tek geçerim :D saçlarım ayda en fazla 3 cm uzardı hatta bazen daha az ama abartmıyorum 8.5 cm uzadı :D bence deneyin derim :D

Ayda 8,5 mu??Ya saç ayda 8 cm uzar mı bunda bi yanlışlık var bence...:olmaz: Ben sarımsağın saç dökülmesine iyi geldiğini duymuştum..Peki kullandığında koku kalmıyo mu?:sinifsinif:

yok yanLışLıkk inandıramıyorum yaw kimseyii:D koku ısLakken evet oluyo ama kurutunca hiç bişey kalmıyo hem onla 1 kere ardından normal şampuanla duruLanpp öle cıkıorum canım :D hemde hergün ölçüyorum yani yok yanLşk :lepi:

Arkadaslar, saclarimi her gün yikiyorum ve 6ay demeden kestirmeye gidiyorum...

Ben de biktim saclarimi kestirmekten...
a.s

ben de kullanıyorum barcelino'yu ama öyle aman aman bi uzama görmedim benim bakım yağı kullanmamda tek amacım saç uçlarım düzleştirici yüzünden telleri 2ye ayrılıyo küçük noktacıklar oluşuyor yağlarsa bunu engelliyor uzama gibi bi fayda göremedim CADIARZU

bencede sarımsağı asçına nasıl uyguluyosunnn??
bide haftada kaç gün yapıyosun??

Arkadaslar, saclarimi her gün yikiyorum ve 6ay demeden kestirmeye gidiyorum...

Ben de biktim saclarimi kestirmekten...
a.s

annem ayrıcalık gibiymiş gibi bir de 6ay diye belirtmişsin saglıklı bir saç icin 6ay çooook uzun bir süre hatta 1,5ayda bir kırıkları alınacak ki püskülleşmesin

bnde merak ediooorm sarımsak nası uygulanıo ? kac gunde bır?? acıklayıcı bı seklde yazarmısssn?=)

ya ben ıkı ayda 15cm uzarmı dıye sordum mıllet puskurdu kızınkı ayda okadar uzuyormus ona laf dıyen yok cıcım merakettım su sarımsak olayını

uzar mı demedin canım benimki uzuyor dedin uzat ve resim koy da görelim madem formülünü de açıkla biz de faydalanalım ama dimi paylaşımcı olmak amacımız burda.

cıcım uzar mı dıye sordum ve benım sacım hıslı osuyor dedım dıkkatlıokursan gorurursun saten usuyor ama 15 cm uzarmı dedım tam olarak bu ıstersen bır daha oku konuyu

Kızlaaarrrr kafamçokkarıştı..noluyo yafflülülülülülü..saçına sarımsak kullanan arkadaş hani açıklama falan yapmamışsın,herkes merak etmiş,bi paylaşsan diyorum burdan bizde faydalansakalkisalkisalkis

Back