Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatan ve besleyen bakım kürü haftada bir uygulama ile kesin sonuç

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

ridibunda

make cake not war
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
159
2
116
2 çorba kaşığı zeytin yağı( Saçtaki kepeği ve dökülmeyi engeller. Saçı parlatır.)
1çorba kaşığı elma sirkesi (Saçları gürleştirir,kepeği önler.Saçı parlatır.)
birkaç damla jojoba yağı(Saçların uzamasını ve güçlenmesini sağlar. İltihaplı egzamalarda kullanılır. Saça parlaklık ve yumuşaklık verir.Saçı düzgünleştirir. Kepek oluşumunu önler. nemlendiricidir)
birkaç damla yosun yağı(çinko içerir saç derisini ve saçı güçlendirir.)
1 ampul bemiks yada bepathene( saç bakımında en önemli vitamindir.Saç uzamasına yardımcıdır)
1 ampul evigen(saç bakımında önemli bir vitamindir.Saç uzamasına yardımcıdır)
1çay bardağı su içinde kaynatılmış bir tutam sinameki yaprağı(Saçı uzatır ve gürleştirir.)

bunların hepsini karıştırıp saç diplerime ve saçıma yediriyorum sonra boneleyip fön makinesi tutuyorum birsüre, ısı saça daha kolay emilmesini sağlıyor.Haftada bir uyguluyorum.2 ay kullandıktan sonra 2 hafta ara verip devam ediyorum küre, bu saçların bakıma alışmasını engeller ve sürekli fayda görürsünüz bakımdan.

Saçları uzatmak ve güçlendirmek için cok etkili yoksa suana kadar kel kalmıştım heralde son 6ayda en az 20 kez saçını boyamış biri olarak saçlarımda dökülme olmadı 3kez orielle açılmasına ragmen lastiklenme bile olmadı.

ben üşenirim bu kadar şeyi alıp karıştırmaya uygulamaya falan ya:)
2 kez yaparım sonra yapmam
başka bir başlıkta turp suyu ve yumurta sarısı karışımını okumuştum hızlı uzaması için onu yaptım bir defa
bakalım bi kaç kere daha yapabilirim üşenmeden,faydasını fark edersem devam ederim

Ne kullanırsan kullan önemli olan düzenli kullanmak canım yoksa sonuç alamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…