Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 yaşlarımdayken falan düzleştiriceden bir haberken ütü çekmeye uğraşırdık saçlarımıza o zamanlar hep hayalederdim böyle kolay düzleştiricek bir alet çıksa çeksem düzelse diye ALLAH'ım kabul etti ve düzleştiriciler çıktı![]()
keşke Allah tan başka brşey dileseymişsiniz :)) dua kapınız açıkmış o an demekki...ne biliyim ev araba yurtdışı tatili falan![]()
ne bilim canım benim öyle uç hayallerim isteklerim olmaz hişç ondan aklıma gelmez yani hem 15 yaşında ki ergen ne ister ya süs püs ya sivilcelerim geçsin ya da bu çocuk çok yakışıklı falan işte
birde fanilaları hiç sevmezdim gene o yaşlarda alttan çıtçıtlı fanila çıksa lkeşke sırtım hiç açılmaz pantalondan çıkkmaz dı fanilalarım derdim ve çıktı ya inananmıyorum yani gerçekten işte asıl o an ne dilesem olucakmış sanırım![]()
siz modacı tasarımcı falan olun bence :)) baksanıza piyasanın aklına gelmeden sizin aklınıza geliyor :)) şaka bi yana bende her gün hayır duası ediyorum şu çıt çıtlı atleti bulana :)) annemde çamaşır makinesine bulana dua eder hep :))
nasıl ütülüyordunuz bildiğin ütü ile mi :)çoooooooook küçükmüşüm o zamanlar bunu yapıcak kadar bilinçsizben arkadaşımınkini ütülerdim o da benim saçlarımı ütülerdi nasıl sevinirdik nasıl mutlu olurduk
ah eski günler şimdi ise fön var düzleştirici var yeni nesil işte kullanın biz ütülerle idare ediyoduk
![]()