• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Ütülemek

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
çoooooooook küçükmüşüm o zamanlar bunu yapıcak kadar bilinçsiz:1: ben arkadaşımınkini ütülerdim o da benim saçlarımı ütülerdi nasıl sevinirdik nasıl mutlu olurduk:24::24: ah eski günler şimdi ise fön var düzleştirici var yeni nesil işte kullanın biz ütülerle idare ediyoduk:51:

benim saçlarımı ütülemem lise dönemine denk geliyo:1::1::1: hiç üşenmeden sabahın 7sinde kalkar bi güzel ütülerdim ama o gün okulun en havalı en güzel kızı ben olurdum sanki, yani ben öyle hissederdim:21::21::21: paylaşımın beni çoook eskilere götürdü canım, güzel günlermiş valla:31::31::31:

ayy ne zamanlardı yaaa kendi saçımı okadar değilde milletinkini ne ütülerdim yaa yapmayan bayan var mıdır acep?

hahaha bunu okurken cok guldum yaaa bende kucukken cokk utulerdim saclarimii:9: saclarim duz olsun diye ne cok ugrasirdim...

canim konu super yaa kucuklugumuze gittik resmen. iste biz o nesildikkk saclari utulerdikkk:1::34:

Üniversite de Oda Arkadaşımın Sabah Kalkar Kalmaz İlk Yaptığı İşti.. :1:

Lise yıllarında, annem ütüyü bitirdikten sonra, ütü masasını kaldırmadan, "anne noluur" diye yanına koşturmamı gerektiren eylemdir.

evet ben de bir dönemimde yaptım o cahilliği.. tabi düzleştiriciler o kadar yaygın değildi o zamanlar ne salakmışım be şimdi o yüzden saçlarım çok azaldı

henüz düzleştirici denen lanet şey yokken sık sık yaptığım saça eziyet olayı :27:

abooo ne çok yapmışımdır zaten iki tel olan saçlarımı daha da yapıştırırdı :D bir de yetmezmiş gibi ütü üstüne kalır saçı kendime doğru çekerdim daha yapışsın tam düz olsun diye :1::1::1:

herkes yapmış yaa :) ben bi kaç kere yaptım ama ablam lise 2e kadar saçı düz olmadan asla gtmezdi okula manyak yaa.. =)kendi kenine bile yapıyodu ben yapmayınca. onunda düzleştirici aldı da kurtulduk ailecekk.. annem çok kızardı da ütünün altını siyah yapıon diee ne alakaysaa :44:

Hiç kendime yapmadım ben kardeşime kardeşim bana yapardık :) Şimdi çok komik geliyor dimi saç ütülemek :) Ayrıca saç ütüleme döneminden bileğimde bir anı var. Yakmıştım çok kötü izi hiç bir zaman geçmiyo :( Allahtan ufak birşey :)

Benimde arkadaşım sokağa çıkmak için annesi banyo yapınca hemen ütüyle saçını kuruturdu.Yoksa yollamıyordu. :9:

Hiç kendime yapmadım ben kardeşime kardeşim bana yapardık :) Şimdi çok komik geliyor dimi saç ütülemek :) Ayrıca saç ütüleme döneminden bileğimde bir anı var. Yakmıştım çok kötü izi hiç bir zaman geçmiyo :( Allahtan ufak birşey :)

bende de vardı öyle minik bir iz bileğimde..elma sürerek geçirdim :) tavsiye ederim

ya saçlarımın eski kalitesini bulamayışımın nedenidir üni yıllarında saç ütülemek...
şimdi düzleştiricilere bile bakamıyorum,resmen saçın parlaklığını kalitesini alıp çalı modeli armağan ediyorlar,
Biz bayanlar saçlarımıza özen gösterelim derken öldürüyoruz..
yok seramik tabanlıymöış,yok iyonmuş hepsi fasa fiso geliyor bana..
sonuçta da o kozmetikçi senin bu kozmetikçi benim geziyoruz onarıcı maskeler için....

eskıde bende yapardım bu salaklığı
güzelım saçlarımı maf etmıştım bı ara bu ütü yüzünden
sonrada düzleştırıcı lanetı çıktı ona sardım :52:
2 senedır hıç bır şekılde şekıllendırıcı değdırmıyorum kafama ve saçlarım eskı halıne gerı döndü kıvır kıvır oldu :16:

:1::1::1:Bende lise yıllarında çok ütülerdim.

Ama bir süre sonra saçı çok yıprattığını farkedince bıraktım.

Son düzenleme:
Back