• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Saç uçlarına acil yardım bekleniyor

Bahsettiğin şampuandan biraz bilgi verebilirmisin canım :31:

aslında marankinin da şampuanı var ama şimdi bunu denyim dedim.. ısırganlı varmış ama lavantalı olan kuru dökülen kırılan saçlar için ...%100 doğal dio sarımsak yağı da mevcut içinde saç uzamasını destekliyo...yıkadığında neredeyse köpürmüyo...kremsiz olmuyo ama illa ki her hangi bir saç kremi kullancaksın çünkü bazı kimyasalar bulunmadığından saçı biraz değişik yapıo...nasıl desem ...bilmiyorum anlatamıyorum o hissi ama ona rağmen saç yumuşak kalıyo zaten saç kremi uyguladıktan sonra saç kendine geliyo ve olduğundan daha yumuşak kalıyo gün boyu...ben saraçoğluna güveniyorum cunku bbnm bir erkek arkadaşımın arkdaşı bn daha saraçoğlunun kim olduğunu bilmesken cok met etti bna ....

Argan,badem, susam ve zeytinyağını bir kapta karıştırır, saçıma sürer ve 1 saat kadar bekletirim.Bu işlemi annem bana çocukluktan beri yaparmış ve inanılmaz gür, çabuk uzayan ve sağlıklı saçlarım var.Gittiğim kuaför belimde olan saçımı kesmeye kıyamaz, zorla boya isterim bu saça boya sürmem, bozamam der.
Yapısından mıdır karışımdan mıdır bilemiyorum ama yine de bir deneyin derim.Zararı olmadığı açık da faydasını görürsünüz inşallah.

günaydın hepinize...öncelikle sizden ricam bana yardım etmeniz...saçlarıma yıllardır uygulamadım kimyasallar vs kalmadı...üstelik de hiç bakım yaptırmadım onca sene ama son 1 yıldır bakıma ağırlık verdim ....belimde olan saçı omuzuma kadar getirtmeyi başardım ....:( o kadar bakım uyguluyorum sarımsak zeytin yağı yapıyorum son 1 aydır ondan önceleri de değişik bakım yağları uyguluyoodum ama sanki hiç uzamıyo..biraz uzadı sonra durdu ama benim derdim o dğl...saç uçalrım kötüleşti bu aralar biliyorum ki kestirmek en iyi sonucu verir ama zaten omuzumda saç..neyinden kestiricem tabiki uzadıkçaa aaldırıcam ama o zamana kadar saç uçlarının görünümünü düzgünleştiricek...emin olduğunuz bakımlar ya da bakım ürünleri var mı ? bu arada artık bitkisel şampuanlara başvuruyorum ve saçımı yılbaşından beri boyatmadım boyatmayı da düşünmuyorum bir daha..sizelere minnetar olcağım

mrb canım benim igrenç saçlarımı indola kırık sac uçları kremi düzeltti eski saçlarım gitti yerine ipek gibi saçlar geldi sinirimden aglardım aynaya baktıkca .bana dua edersin.fiyat biraz pahalı almayı düşünürsen yarı fiyatına aldıgım yer var yazarım alırsın öptüm

selam arkadaşlar evet bakıyorum demiştimya size 2 yapışımdı farkettı mıllette farkettı soruyolar naptın dıye saçına bırde hafta sonu keretanloggy serum srısı var onu aldım 2 aşamalı serum bakımı ılk yaptıgımda fark edıcekmiş çok övdüler kullananlarda satıcıda denıycem bu akşam ıkısınıde bakalım haftada bir yapılcakmış bu bakım haftada bırde yaglı kürlü bakımımı yaptımmı okiştir bu iş:)

Arkadaşlar saçımın uzaması için badem yağı kullanmak istiyorum,kullananlar sonucunu yazabilir mi ? Gerçekten zaman kaybetmek istemiyorum kesin çözüm bulabilceğim ürünü kullanmak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar saçımın uzaması için badem yağı kullanmak istiyorum,kullananlar sonucunu yazabilir mi ? Gerçekten zaman kaybetmek istemiyorum kesin çözüm bulabilceğim ürünü kullanmak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum.

şimdi size yaptıgım bakımı anlatayım en etkılısı budur arkdaşım
yukardada belırtııgım gıbı
sinemakılı kürü bende burdan buldum ama süper ınan bana ılk yaptıgından sonrakı haftada görüceksın ne kadar fark ettıgını haftada bır bunları yapıyorum
yarım yada 1 çay bardagı suya bır tutam sınemakı atıp bır taşım kaynat içine 1 yumurta sarısı koy
15 çeşit yaglar gvar aktardan ondan bir çorba kaşıgı
azıcıkta sarımsak döv karıştır saçlarına sür 2saat beklet yıka saç renginide açıyor
bu arada keratınlogyy aldım serumunu bır kere kullandım ınanılmaz güsel bir ürünmüş o kırık çıtır çıtır saçlarımı anında düzelttı hemen her tarafa şekıl aldı çabucakta uzuycaklar deneyın dua edın bana

Back