• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Saç uçlarına acil yardım bekleniyor

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.716
798
günaydın hepinize...öncelikle sizden ricam bana yardım etmeniz...saçlarıma yıllardır uygulamadım kimyasallar vs kalmadı...üstelik de hiç bakım yaptırmadım onca sene ama son 1 yıldır bakıma ağırlık verdim ....belimde olan saçı omuzuma kadar getirtmeyi başardım ....:( o kadar bakım uyguluyorum sarımsak zeytin yağı yapıyorum son 1 aydır ondan önceleri de değişik bakım yağları uyguluyoodum ama sanki hiç uzamıyo..biraz uzadı sonra durdu ama benim derdim o dğl...saç uçalrım kötüleşti bu aralar biliyorum ki kestirmek en iyi sonucu verir ama zaten omuzumda saç..neyinden kestiricem tabiki uzadıkçaa aaldırıcam ama o zamana kadar saç uçlarının görünümünü düzgünleştiricek...emin olduğunuz bakımlar ya da bakım ürünleri var mı ? bu arada artık bitkisel şampuanlara başvuruyorum ve saçımı yılbaşından beri boyatmadım boyatmayı da düşünmuyorum bir daha..sizelere minnetar olcağım

günaydın hepinize...öncelikle sizden ricam bana yardım etmeniz...saçlarıma yıllardır uygulamadım kimyasallar vs kalmadı...üstelik de hiç bakım yaptırmadım onca sene ama son 1 yıldır bakıma ağırlık verdim ....belimde olan saçı omuzuma kadar getirtmeyi başardım ....:( o kadar bakım uyguluyorum sarımsak zeytin yağı yapıyorum son 1 aydır ondan önceleri de değişik bakım yağları uyguluyoodum ama sanki hiç uzamıyo..biraz uzadı sonra durdu ama benim derdim o dğl...saç uçalrım kötüleşti bu aralar biliyorum ki kestirmek en iyi sonucu verir ama zaten omuzumda saç..neyinden kestiricem tabiki uzadıkçaa aaldırıcam ama o zamana kadar saç uçlarının görünümünü düzgünleştiricek...emin olduğunuz bakımlar ya da bakım ürünleri var mı ? bu arada artık bitkisel şampuanlara başvuruyorum ve saçımı yılbaşından beri boyatmadım boyatmayı da düşünmuyorum bir daha..sizelere minnetar olcağım

şimdi eski bir kuaför olarak sana tavsiyem keratin ampulları satılıyor kozmetiklerde tek tek alabiliyorsun saçlar işlemlerden sonra içindeki keratini kaybediyor sende bunu takviye ediceksin yada keratinli bakımlar alacaksın eğer oldu bulamadın ise argan yağı yada yılan yağı al gece sür sabah yıka saç uçların içinde kullandığın briyantinin bir parçasını ayır içine e vitamini koy evde kaldıkça saçlarına yada uçlarına sür etkisini görüceksin bir de çinko eksikliği olabilir onada bir baktır ona göre içtende bir tedavi gerekebilir

hindistan cevizi yağının saç uçlarına serum şeklinde uygulandığını biliyorum,nemlendirdiği söyleniyor.bir dene istersen.

şimdi eski bir kuaför olarak sana tavsiyem keratin ampulları satılıyor kozmetiklerde tek tek alabiliyorsun saçlar işlemlerden sonra içindeki keratini kaybediyor sende bunu takviye ediceksin yada keratinli bakımlar alacaksın eğer oldu bulamadın ise argan yağı yada yılan yağı al gece sür sabah yıka saç uçların içinde kullandığın briyantinin bir parçasını ayır içine e vitamini koy evde kaldıkça saçlarına yada uçlarına sür etkisini görüceksin bir de çinko eksikliği olabilir onada bir baktır ona göre içtende bir tedavi gerekebilir

Bu keratin ampulleri nasıl uyguluyoruz?Benim saçlarım da çok kuru ve uzamasını istiyorum.İşe yarar mı?

ilgilendiğiniz için tşk ederim en ksa zamanda uygulycam

Aktarlarda ya da internette satılan saç bakım yağlarını kullanın.
Haftada 2 kez banyodan önce saçınıza sürün ,streçle sarın,1 saat bekleyin , yıkayın.

Hindistan cevizi yağı saç uçlarındaki kırıklara çok iyi geliyor.

[h=1]Schwarzkopf Bonacure Acil Kurtarma Bakım Kürünü deneyin. Gerçekten işe yarıyor.[/h][h=1]Goldwell Dualsenses Rich Repair Durulanmayan Bakım Sıvısı kullanın. Bu ürün de saçı mükemmel şekilde nemlendiriyor ve parlak bir görünüm sağlıyor.[/h]

tşk ederim paylaşımlarınız için peki aranızda ibrahim saraçoğlunun şampuanını kullanan var mı ben onu sipariş ettim bgn geldi bakalım nasıl olucak..

Bu keratin ampulleri nasıl uyguluyoruz?Benim saçlarım da çok kuru ve uzamasını istiyorum.İşe yarar mı?

keratin çok sağlıklı çok işe yarar şampuanına kır ve saç kreminede koy çok faydasını görürsün saç bakım yağınada koyabilirsin çok etki eder ve özel keratişnli bakımlarda var içinde hazır onlardanda alabilirsin

her banyo sonrası saç uclarına aktardan aldıgıgın glıserını sur bırkac damla avucuna dok ve yedır. asla kuruyken kullanma glıserın mucızevı ucları toparlar

her banyo sonrası saç uclarına aktardan aldıgıgın glıserını sur bırkac damla avucuna dok ve yedır. asla kuruyken kullanma glıserın mucızevı ucları toparlar

selam benmde saç uçlarım berbat glıserını kaç dakka bekıletmemız gerekır sizce saçta

gliserin saçı kurutuyor ben AMWAY SATINIQUE PARLAKTAŞTIRICI saç serumu aldım muhteşem yumuşaklık ve parlaklık veriyor saçlarım kesinlikle karışmıyor tavsiye ederim.

gliserin saçı kurutuyor ben AMWAY SATINIQUE PARLAKTAŞTIRICI saç serumu aldım muhteşem yumuşaklık ve parlaklık veriyor saçlarım kesinlikle karışmıyor tavsiye ederim.

canım saç uçlarım yandı baya orielden parlamaz benım saçım kestıremıyorumda zaten kısa hep kel olurum benım iyileşmesıne ihtiyacım var sonra parlatırız btatlım :)

arkadaşlar ben ibrahim sarçoğlunun lavantalı şampuanı kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım neeredeyse hiç köpürmuyo içeriği tamamen bitkisel yıkadığında saçı bi acayip yapıyo ama ardından saç kremi sürünce muhteşem oluyo mesela dün ben butun gun motora bindim eskiden olsa saçım kazık gibi olurdu rüzgardan ama yumuşacık kaldı ve saç uçları görünür derecede düzgünleştiriyo ...banyodan sonra da nude nin sıvı saç kremini kullanmaya başladım çok gzl yapıyo o da...

selam canım hakıkı zeytın yagı degılmı ama 15 çeşit yag kullanıyorum ujçları için sinemakı kürü varmış onu denıyım dıyorum

bildiğim kadarıyla sinameki kürü saç diplerine yapılıyo uçalrını kırıyo resmen bnde yaptım o kürü ve uçlara geldi biraz ve mavhetti uçlarıı

kızlar birde ay döngüleri varmış bakımla ilgili mesela o tariihlerde yapılan bakımlar çok daha etkili oluyo var mı bunları bilen aranızdaa?

saç serumları saç uçlarına çok iyi geliyor benimde kırılmalar ve yıpranma oluşmuştu, nemli saça uyguluyorum kurutuyorum ve yumusacık oluyor kırılmaları onarıyor, markası morfose 10 liraya aldım çok iyi geldi denemeni tavsiye ederim

Son düzenleme:
benimde şuan saç uçlarım kötü durumda. dax supergro ve buğday yağı sürmeye başladım. etkisini gösterirse yazarım cnm

arkadaşlar ben ibrahim sarçoğlunun lavantalı şampuanı kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım neeredeyse hiç köpürmuyo içeriği tamamen bitkisel yıkadığında saçı bi acayip yapıyo ama ardından saç kremi sürünce muhteşem oluyo mesela dün ben butun gun motora bindim eskiden olsa saçım kazık gibi olurdu rüzgardan ama yumuşacık kaldı ve saç uçları görünür derecede düzgünleştiriyo ...banyodan sonra da nude nin sıvı saç kremini kullanmaya başladım çok gzl yapıyo o da...

Bahsettiğin şampuandan biraz bilgi verebilirmisin canım :31:

Back