• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç uçlarimi ne renge boyatmalıyım?

aysegguuul

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
217
31
18
Ankara
Merhaba arkadaslar ben 16 yasindayim saclarim kumral ve dalgalı uzun sac uclarimi boyatıcam fakat ne renge boyatsam karar veremedim az önce kuaföre gittim bana sarı veya kırmızı arasindan bi secim yap dedi fakat kırmızı akıyo sonradan pişman olursun bence yapma git papatya suyu ile aç dedi oysa ben saclarimin uclarini renkli istiyorum sacım kumral ne renk yapıyım boya saci maalesef cok yıpratiyomus ne yapmalıyım cok kararsiz kaldim yardımcı olurmusumuz :(

Merhaba arkadaslar ben 16 yasindayim saclarim kumral ve dalgalı uzun sac uclarimi boyatıcam fakat ne renge boyatsam karar veremedim az önce kuaföre gittim bana sarı veya kırmızı arasindan bi secim yap dedi fakat kırmızı akıyo sonradan pişman olursun bence yapma git papatya suyu ile aç dedi oysa ben saclarimin uclarini renkli istiyorum sacım kumral ne renk yapıyım boya saci maalesef cok yıpratiyomus ne yapmalıyım cok kararsiz kaldim yardımcı olurmusumuz :(
16 yaş saç. Boyatmak için çok erken değil mi ?

Bence yaşına en yakışanı, doğal saçın olacaktır.

Okulda sorun olmuyor arkadaslarıımın hepsinin sac uçları renklı bende heveslendim:D annemden ve babamdan da zar zor ızın aldım fakat ne renge boyatacağım konusunda bir fikrim yok ilk defa boyatıcam sizler daha iyi bilirsiniz yardımcı olurmusunuz?

Okulda sorun olmuyor arkadaslarıımın hepsinin sac uçları renklı bende heveslendim:D annemden ve babamdan da zar zor ızın aldım fakat ne renge boyatacağım konusunda bir fikrim yok ilk defa boyatıcam sizler daha iyi bilirsiniz yardımcı olurmusunuz?

İlla boyatacağım diyorsanız, doğal saç renginizin bir ya da iki alt tonu daha iyi olacaktır.

Ombre tarzı yap o zaman saç renginin bi kaç ton açığına boyat kuaför daha iyi bilir.Kızıl yapma tavsiye etmem.Saçlarını komple boyamayı aklından bile geçirme.Hoş bu yaşta uçlarını bile yapmanı istemem ya neyse heveslenmişsin bi' kere.

Kumralsan sarı tonları gider civciv sarısı olmasında saç tonuna uygun biraz daha açık tonda eklenebilir uçlara

Fakat sac uçlarındaki boya sonradan akıyomuş kötü olmaz dimi ilk defa boyatıcam bide baya kararsız kaldım ::53:

Saç uçlarındaki değil her boya zamanla akar
O yüzden çok açık yaptırma, zamanla açılacak
Kendi tonuna yakın bişey olsun çok istiyorsan

Saç uçlarındaki değil her boya zamanla akar
O yüzden çok açık yaptırma, zamanla açılacak
Kendi tonuna yakın bişey olsun çok istiyorsan

kırmızı akıp pembeye dönüşüyomuş sonradan da sarıda kalıyomuş aynı sekılde sarıda öyle akıyo ben baya kararsız kaldım yalnız napıcagım konusunda hiçbir fikrim yok ailemi ikna ettim ama kendım cok kararsız kaldım:5:

saçlarının arka kısımlarına renkli çıtçıtlar var 3-5 tane taktır. sıkılınca çıkartırsın. :44:
saçını boyama ilerde pişman olursun!

ya cok heveslendim ama ailemi o kadar ikna ettim boyatmazsam üzülürüm :50:
şuan boyatmadığın için üzüleceksin! ama bayatırsanda ilerde sıkılıp boyattığın için üzüleceksin! hem çok kaliteli çıtçıtlar var hem pratik hem sıkılınca çıkartırsın. ailen senin iyiliğin için istemiyor.

Back
X