• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç uçlarıma sarı boyaa yapıcam yardım ?

EsmerBelaG

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
122
0
296
32
Çanakkale
kızlar saçım şu an bu renk ve uçlarına platin sarısı yapmayı düşünüyorum. boya direk tutarmı yoksa açıcıylamı yapsam ?? boşuna boyayı alıpta ziyan etmiyim :44:

tşk ederim kızlar çok yardımcı oldunuz :))

Eklentiler

• $PIC_3023.jpg
    $PIC_3023.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
canım palette papatya sarısı gayet güzel bir sarı renk veren boya. ama "sarı". yani platine kadar saçını açmaz. tam olarak platine kadar açabilmek için açıcı lazım.

canım palette papatya sarısı gayet güzel bir sarı renk veren boya. ama "sarı". yani platine kadar saçını açmaz. tam olarak platine kadar açabilmek için açıcı lazım.

canım açıcı kullanmak istemiyorum saçlarım yıpranmasın daha fazla. papatya sarısıda olabilir. onu direk uygulasam bu boyanın üstüne tutarmı ?

sarı olur ama istediğiniz platin sarısı olması için açıcıyla açmanız gerekir. :34:

cnm boşuna papatyayla boyama istediğin tonda tutmaz saçının 3 ton açığı acayip bir sarı oluyor ben bir hata yapıp boyadım anında değiştirmiştim :9: bence sen al bir röfle seti içinden çıkan mavi tozla saç uçlarına güzel bir kerpe balyaj yaparsın onunla istediğin tonu yakalarsın istediğin saç tutamlarını ayır sonra ona biraz krepe yap sür istediğin tona gelince yıkarsın cnm :49:

cnm boşuna papatyayla boyama istediğin tonda tutmaz saçının 3 ton açığı acayip bir sarı oluyor ben bir hata yapıp boyadım anında değiştirmiştim :9: bence sen al bir röfle seti içinden çıkan mavi tozla saç uçlarına güzel bir kerpe balyaj yaparsın onunla istediğin tonu yakalarsın istediğin saç tutamlarını ayır sonra ona biraz krepe yap sür istediğin tona gelince yıkarsın cnm :49:

mavi tozu ilk kez duydum cnm tşk ederim deniycem :))

Bu arada canım sana hemen yardımcı oluyum :) Ben geçen cumartesi yaptırdım senin istediğin işlemi :)
Şöyleki krepe balyaj arkadaşımında dediği gibi çok uygun bi teknik ;) Ama sana bunu yaparken bir yardımcı lazım :) Ben yardımcı bulamadığımdan kuaföre yaptırdım ama çok meşakatli bi iş değil sonuçta ....

Back