• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç uçlarım kuru olduğundan çok fazla dolaşıyor ne yapmalıyım?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yildizkurdu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
4
0
36
İstanbul
kızlar benim saçımın çok çabuk dolaşmasıyla ilgili bir sorunum var. kuaföre gittiğimde bile ne kadar çabuk dolaşıyor diyor. biraz açık bıraksam arap saçı oluyor :78: sonra da kolaysa otur çöz :95: saç dipleri çok çabuk yağlanıyor,uçları kuru ve hemen dolaşıyor. uzun olunca da çözmek sıkıntı oluyor. nemlendirme sorunu var sanırım ama ne yapacağımı bilmiyorum bir öneriniz olursa sevinirim.

her saç yıkama öncesi sadece saçlarının kuru ve dolaşık olan kısımlarına badem yağı sür 1 saat beklet,hem kuru kısmı yağla besler hemde yumuşatır.

her saç yıkama öncesi sadece saçlarının kuru ve dolaşık olan kısımlarına badem yağı sür 1 saat beklet,hem kuru kısmı yağla besler hemde yumuşatır.

teşekkürler canım önerin için badem yağı sürdüm denedim aslında bunu fakat bir defa yaptım düzenli yapmam gerekecek anlaşılan

bence nemlendirici bi saç kremi edin ve saçlarını yıkadıktan sonra ıslakken de gliss fln sür bu geçici çözüm sağlıyor her seferinde yapman lazım ama saç kremiyle saçının üstleri kuru olmadan uzıcaktır sonra da uçlarından aldırıp hep bakıma devam edersin.
saçını kestir dedim diye beni alıntılamamışsın küstüm ama :)

glissin sac spreyleri var banyodan sonra saclarına bundan saıkabilirsin
artı sac ucları için balsam falan var onlarda işer yarayabilir :61:

Glisiin saç maskeleri var ya canm kavanoz olanlardan onlardan uygulamayı deneyebilirsin 5dk falan beklet saçında banyodayken sonra durula aynı saç kremi gibi sadece daha çok beklemesi gerekiyor birde kuaf marka saç serumunu öneririm cnm sana :16::16:

aynı bendeki sorunu anlatmışsın çokk canım sıkılıyor bu duruma :14: elidor kullanıyorum turuncu serisini maske 7 24 falan filan olmadı olmuyor çokk kuru sert karışık taramak ölüm geliyor... zeytinyağı sürecem uçlarına en çok o yumuşatmıştı saçlarımı sonuç umarım iyi olur... bide gliserin ellere iyi geliyor silikon gibi bişey diye biliyorum ben yanlış mıyım acaba saça zarar vermez mi... :105:

bnm saçlarımın uçları da çok kuruydu cnm.bnm sana önerim, saç uçlarını önce ıslat,daha sonra ıslaklığını bir havlu yardımıyla al,saçın sadece nemli kalsın.eczaneden alabileceğin saf gliserinden bir tatlı kaşığı kadar avuçalrına al ve gliserini nemli olan saç uçlarına sür.sonra fön makinesi vs kullanmadan saçlarını kendiliğinden kurumaya bırak.gliserin,ıslak saça uygulndığında nemi saçına hapseder (bu özelliğini internetten araştırırsan görebilirsin) fakat gliserini, saçlarını suyla nemlendirmeden, yani saçın ıslak değilken uygulama,kurumuş saçına gliserini uygularsan bu sefer saçındaki nemi çeker.o nedenle gliserin mutlaka nemli saçlara uygulanmalıdır.ben uyguladım ve gerçekten çok memnun kaldım,saçlarının uçlarını kuru hissettikçe uygulayabilrsin cnm.

Back