Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar geçen tvde gördüm bu tokayı bir sürü değişik şekil verilebiliyormuş saça,fiyatı 49 tl sanırım,daha sonra bujiteride gördüm 3 tl,aranızda kullanan varmı,almaya fırsatım olmadı henüz
Eki Görüntüle 131703
kızlar geçen tvde gördüm bu tokayı bir sürü değişik şekil verilebiliyormuş saça,fiyatı 49 tl sanırım,daha sonra bujiteride gördüm 3 tl,aranızda kullanan varmı,almaya fırsatım olmadı henüz
49 tl mi vereceksiniz buna. ben sosyete pazarından 6 tl ye aldım. uzun zamandır kullanıyorum bişeycikler olmadı. ama gerçekten çok kullanışlı yan tarakları kullanıyordum bu tokayla tanışmadan önce. bu toka süper ama takarken biraz zorluyor insanı çekmek gerekiyo çok ve bazı modelleri yalnız yapmak zor oluyor mutlaka birinin tutması gerekiyor lastikli olduğu için.