• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler saç tokası çok hoşşşşş....

AlayciKus1

Özlemin dili olsaydı...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
849
358
648
$ez-combs-silver-bronze-.jpg kızlar geçen tvde gördüm bu tokayı bir sürü değişik şekil verilebiliyormuş saça,fiyatı 49 tl sanırım,daha sonra bujiteride gördüm 3 tl,aranızda kullanan varmı,almaya fırsatım olmadı henüz

cnm bende var ama 1 kez kullandım başka kullanmadım doğruyu söylemek gerekirse beceremiyorum :26:

Eki Görüntüle 131703 kızlar geçen tvde gördüm bu tokayı bir sürü değişik şekil verilebiliyormuş saça,fiyatı 49 tl sanırım,daha sonra bujiteride gördüm 3 tl,aranızda kullanan varmı,almaya fırsatım olmadı henüz

49 tl mi vereceksiniz buna. ben sosyete pazarından 6 tl ye aldım. uzun zamandır kullanıyorum bişeycikler olmadı. ama gerçekten çok kullanışlı yan tarakları kullanıyordum bu tokayla tanışmadan önce. bu toka süper ama takarken biraz zorluyor insanı çekmek gerekiyo çok ve bazı modelleri yalnız yapmak zor oluyor mutlaka birinin tutması gerekiyor lastikli olduğu için.

Back