- 26 Mayıs 2014
- 198
- 86
- 28
- Konu Sahibi Lilith-Sama
Ilk olarak herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım :) şimdi konuya gelelim. Çok fazla renk degistirmekten yoruldum ve surekli bunda kalicam harika bi ton derken ya 2 ci yikamada akiyor yada istedigim ton olmuyor ilk basta SIYAHIN cazibesine kapilip gece mavisi bir diger tabirlede bogurtlen siyahi o renge boyadim aslinda cok memnundum parlakligi ve hafif banyoda mor mor akması disinda ama sonra sari sac ombre gordukce kendimi tutamamaya basladim ve en buyuk cilginligi evde sipsiyah olan sacimi actim allahima sukur kafamda hala saclarim var ve o kadarda yipranik degil ustune sari tonlar kumrallar kizillar ve son olarak kahveler bir suru renk denedim inanilmaz derecede yordum sacimi sonrada bakim yapmaya basladim sacimi yavas yavas eski yumusakligina geri getiriyorum . Simdi asil hikayeden sonra size kucuk bir sorum olucak bu benim kararim olmasi daha mantikli diye dusunenler olur ama o kadar kararsizim ki surekli bir renk deneyip durdum saclarimi o kadar seyden sonra asil rengine getiremem ama genel olarak kahve boyasamda bir sure sonra sari bakir gibi yansimalar artmaya ve degisk bir hal almaya basliyor bende her boyama zamanimda reyonda adeta kendimi kaybediyorum surekli kahve tonunda ama yansimalarda cirit atiyorum. Bende bu renk konusundan artık muzdarip olmak yerine diyorum ki o siyahin cazibesine gideyim yine hem dip boya sorunu diger boyalara gore olmuyor fakat donmesi cok zor oluyor ilerde olurde donmek istermiyim bilemiyorum bir yandan kilolu biriyim yuzume her renk oturmuyor kimisi yuzumu daha onplana atiyor ve ayrica beyaz tenliyim bu kararim konusunda onerisi olucak veya pisman olursun yapma diyicek birileri varmi yani ne yapmaliyim ayrica okuyup yorum yapabilicek arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum uzun bir seyi okuduklari icin