Arkadaşlar sizlere bi sorum olacak...ben bundan 3 ay önce saçımı golden karamele boyattım..kumralım ve saç rengim de kahve idi..tabii ki oreal ile saçım açıldıktan sonra golden karamel olabildi..sonra 2-3 kez daha dip boya yaptırdım o zamandan itibaren..şimdi 1 haftadır saçlarım kazık gibi sanki yanmış gibi çatır çatır..ve yanık kokuyo..kafamçokkarıştı
saç sonradan yanar mı..:enbuyukkk:
Arkadaşlar sizlere bi sorum olacak...ben bundan 3 ay önce saçımı golden karamele boyattım..kumralım ve saç rengim de kahve idi..tabii ki oreal ile saçım açıldıktan sonra golden karamel olabildi..sonra 2-3 kez daha dip boya yaptırdım o zamandan itibaren..şimdi 1 haftadır saçlarım kazık gibi sanki yanmış gibi çatır çatır..ve yanık kokuyo..kafamçokkarıştı
saç sonradan yanar mı..:enbuyukkk:
canım saç sonradan yanmaz. kuaforun zaten hangı akla hizmet kahve saçları karamel yapmak için orealle açmışşa? saç ilk boyandıgı zamanlarda pek zarar görmemiş gibi görunur ama saçtan boya aktıgı zaman gerçek o zaman ortaya çıkar. bende palette yogun açıcıyla saçımı boyamıştım 1 2 hafta bışey yoktu ama 1 ay sonra saçım saçlıktan çıktı ve kestirmek zorunda kaldım.
saçının pulları guneşten sıcaktan ıyıce açılmıştır o yuzden o hale gelmiştir. mutlaka bakım ya canım