Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç sonradan yanar mı??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

biopelin

Hayat akan bir sudur..
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
1.387
16
358
Nevşehir
Arkadaşlar sizlere bi sorum olacak...ben bundan 3 ay önce saçımı golden karamele boyattım..kumralım ve saç rengim de kahve idi..tabii ki oreal ile saçım açıldıktan sonra golden karamel olabildi..sonra 2-3 kez daha dip boya yaptırdım o zamandan itibaren..şimdi 1 haftadır saçlarım kazık gibi sanki yanmış gibi çatır çatır..ve yanık kokuyo..kafamçokkarıştı
saç sonradan yanar mı..:enbuyukkk:

canım saç sonradan yanmaz. kuaforun zaten hangı akla hizmet kahve saçları karamel yapmak için orealle açmışşa? saç ilk boyandıgı zamanlarda pek zarar görmemiş gibi görunur ama saçtan boya aktıgı zaman gerçek o zaman ortaya çıkar. bende palette yogun açıcıyla saçımı boyamıştım 1 2 hafta bışey yoktu ama 1 ay sonra saçım saçlıktan çıktı ve kestirmek zorunda kaldım.
saçının pulları guneşten sıcaktan ıyıce açılmıştır o yuzden o hale gelmiştir. mutlaka bakım ya canım

cnm bn de sıyahtan karamele donmustum sımdı de kızıla boyadım da ılk orialle açıldıgında sacın bısey olmamıs gıbı duruor belırlı sure sonra yanık kokuo keçe gıbı oluo.hatta benım ıpek gıbı sacım açılmıodu bıle.saç kremi kullanmaya basladım o yuzdenn.ama zamnla gecıo cnm yıpranmasıı düzelıo sadece ucları cok kırıldıysa uçlarını aldırırsın sacının.saçını kısa kestırme yıpranması gecer en geç bır aya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…