Saç sertliği

merve174839

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
35
1
31
Merhaba arkadaşlar, saçım bir anda sertmesleye kurumaya başladı nemini kaybetti gibi parmaklarım geçmiyor arasından, süpürge gibi oldu neden olabilir sizce , herhangi bir işi işlem falan görmüyor da

Merhaba arkadaşlar, saçım bir anda sertmesleye kurumaya başladı nemini kaybetti gibi parmaklarım geçmiyor arasından, süpürge gibi oldu neden olabilir sizce , herhangi bir işi işlem falan görmüyor da
Zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı bunları ayrı ayrı kullanıyorum faydasını görürsün saç kremi kullandıktan sonra bı 5 dk felan beklet öyle durula hava şartları yapabiliyor benimde nadiren oluyor

Benimki de kuru ve sert üstelik egzamalı
Ben ayda bir veya 2 kere temiz saça hindistan cevizi yağı sürüyorum en az 6 saat bekleyip yıkıyorum tabi bu sürede kafama poşet geçiriyorum 😂

Sularla ilgiside olabilir geçen hafta bende de oldu bebek saç tarama sıvılarıyla biraz yumuşattım yani şebeke suyunda bir tuhaflık var.

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım saçla ilgili saçlarım her banyodan cikmamda hiç yıkanmamış gibi dipleri yapış yapış sert bir şekilde kalıyor ve yapış yapış oluyor hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu

Duzelmiyorda kaç hafta geçti hala yapış yapış oluyor off cildiricam bu duruma hiç böyle bişey durumunuz oldu mu

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım saçla ilgili saçlarım her banyodan cikmamda hiç yıkanmamış gibi dipleri yapış yapış sert bir şekilde kalıyor ve yapış yapış oluyor hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu
Sabunla mı yıkıyorsun? Genelde kükürt sabunu gibi tavsiye edilenler çok sertleştiriyor. Duşta mutlaka saç maskesi, kremi kullanın çok işe yarıyor. Duş sonrası ısı koruyucu kullanın şu saç taramayı kolaylaştırandan. Gliss'in aldım ben ısı koruyucu olarak baya memnun kaldım hemen yumuşattı. Deneyerek gidin işte :) Maddi sıkıntınız yoksa keratin bakımı da yaptırabilirsiniz. Benim de çok kurudur saçlarım iki farklı saç yağı kullanırım yine de kabarır birazda yapıyla alakalı sanrıım.

Şampuanla yıkıyorum , krem yağ vs kulllaniyorum ,ama duştan hemen sonra jöle surmus gibi yıkanmamış gibi oluyor çok farklı bişey oluyor bende anlamadım

X