bende birsey soracaktim sarimsakla ilgili.
Bende sarimsak yutmayi düsünüyorumda ama bir yandan korkuyorum acaba zarari olurmu diye. Sanirsam hergün yutulursa zarari olur ..sen nezamanlari aldinki?
ya tabi bunlar bünyeden bünyeye değişir arındırma evet onu çok söyleyen oluyo da 2kez şampuanlama ama bol su tut önce, belki geçer:) bu arada yağ mağ ama benim şuan kullandığım şampuan tamamen yağlardan oluşuyo tamamen bitkisel kaymak gibi de tertemizde yapıyo valla:) saçtan saça değişiyo dmekki canm:) silikona gelince yağları 6 haftadan sonra değiştirmek lazımya, şampuana da 3 ay deniyor. zaten 3 aydan fazla en kral şampuanıda kullansak etkisi olmazmış.... bu arada teşekkür ederim:)
KULLANDIĞINIZ ŞAMPUAN NE acaba teşekkürler
bence sarimsagi oyle yutmayin ozelliklede tansiyon sorunu olanlar ben burda yazanlarin buyuk çogunlugunuda uyguluyorum zaten saçlarimi asla kurutmam uzun zamandir da fon masa duzlestirici yapmiyorumm =) saç bakim yagimi bazen haftada bir bazen haftada iki kullaniyorumm. Kirkkilitotu çayinida oneririm =) ben sampuanima yag katmiyorumm zaten içinde bi suru yag var. ve de saçlarim belimde ustelik de nerdeyse hiç kiriksiz fakat bakim olsun diye kestiriyorum uçlarindan ustelikde ben çok saç boyayan biriyirimdir
şuan hc nin şampuanını kullanıyorum ama bi şampuanı süreklili kullanmamak gerekiyor mesela başka çam terebenti şampuanı, bioxin, phytum actif teresan vb bitkşsel şampuanları aralıklı olarak değiştirerek kullanabilirsin ama bu şampuanlar saçları ipek gibi yumuşacık yapmıyo dolayısıyla hemen yağlanmıyo bikere denedim tam 11 gün saçlarımı yıkamadım:) bana mısın demedi eğer çok kuru saçların varsa mutlaka saç kremiyle kullanmalısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?